Dedektorburada Banner Mobile

Radyestezi , Çubuk , Şakül ' e Dair Herşey

Dedektorburada Banner Mobile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dadas_25

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Ustam yazılımcı işini ben halledebilirim. Konunun detaylarını görürsek belkide daha kolay bir yöntem bile üretebiliriz. Bu arada çubuk ile alakalı genel soruları bende sorayım diğer arkadaşlarda yorulmamış olsunlar.

1_ Bende çubuk çalışmıyor nasıl çalıştırabilirim ?
2_ Hangi çubuğun bende daha iyi çalıştığını nasıl öğrenebilirim ?
3_ Şakulün çalışmama riski varmı ?
4_ Şakül elektronik devre ile çalışırken bizimde beynimizden çıkacak tepkime ile çakışmaz mı ?

sef_er

Operatör
Sen herhalde dogustan definecisin, unuversite oradan radyestezi rusya alsana radyetik şakul, bak simdi hersey yerine oturdu, yoksa hz mehdinin hazinlerini senmi cikaracan:227:

ZİKRULLAH

Engellendi
Uygun madde ile aramıyorsunuz.
Gümüş alaşım , pirinç , bakır elinize alın komutlar verin hangisi stabil ise o sizin doğru çubuğunuzdur.
Şakülün arazide çalışmama lüksü yok soru sormayın yeter.
4_ Şakül elektronik devre ile çalışırken bizimde beynimizden çıkacak tepkime ile çakışmaz mı ?

ip ile tutar soru sormaz ve yönlendirme yapmaz iseniz sadece işini yapar çubukta çakıştı o yüzden şakül tercih ettim sorun yok çok başarılı

sef_er

Operatör
Ya adi guzel kendi guzel kardesim iyi muhendissin, masterda yapmışsın bu konuda senin ustune yok. Halbuki dun seni bir gerizekali tehdit etti. Her iste bir hayır vardır. Görün kiymetli kardeşimi

ZİKRULLAH

Engellendi
Ya adi guzel kendi guzel kardesim iyi muhendissin, masterda yapmışsın bu konuda senin ustune yok. Halbuki dun seni bir gerizekali tehdit etti. Her iste bir hayır vardır. Görün kiymetli kardeşimi
Estağfurullah ustam ben hiçbirşeyim Allahın kuluyum acizim 1 saniye sonram belli değil.Mevla doğru yoldan ayırmasın cümlemizi

Boyle dini konuşuyoruz bazıları alınmış içimizden geliyor kardeşim.

sef_er

Operatör
Dini degilllll fenniii kardeşim

ZİKRULLAH

Engellendi
Ustam yazılımcı işini ben halledebilirim. Konunun detaylarını görürsek belkide daha kolay bir yöntem bile üretebiliriz. Bu arada çubuk ile alakalı genel soruları bende sorayım diğer arkadaşlarda yorulmamış olsunlar.

Uygun madde ile aramıyorsunuz.
Gümüş alaşım , pirinç , bakır elinize alın komutlar verin hangisi stabil ise o sizin doğru çubuğunuzdur.
Şakülün arazide çalışmama lüksü yok soru sormayın yeter.

ip ile tutar soru sormaz ve yönlendirme yapmaz iseniz sadece işini yapar çubukta çakıştı o yüzden şakül tercih ettim sorun yok çok başarılı

sef_er

Operatör
Radyestezi konusunda rusya iyi bir konumdami niye oraya gittin acaba

sef_er

Operatör
Ustam yazılarımda inşallah allahın izni ile gibi cümleler kuruyorum bazıları alınmış onu dile getirdim
yasim 47 ustam niye anlamadim diger ustalardanda kullananlar var, bunda alinacak ne var bilemedim, ben Allah lafzını çok severim, pis ve hayvan disinda her yerde kullanirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...