Dedektorburada Banner Mobile

Radyestezi , Çubuk , Şakül ' e Dair Herşey

Dedektorburada Banner Mobile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kabakburgiba

Operatör
Abi Rusların bu işteki bilgili adamları ile çalıştım bana verilen sırları burada paylaşsam forum 2 ye ayrılır.Girmemek daha iyi.
bu çalışmalardan haberim var.ben basit olarak üzerinden geçtim.adamlar af edersiniz Kuran,ı KERİM,İ yutmuşlar.herşeyi geçmişler ışınlamaya ramak kalmış.yani okadar ileriler.fazla detaya girmemeye çalışıyorum.biz hipotenüs le kosinüsle,modern matematikle uğraşa duralım.ah piri reis nerdesin.

GERMO

Engellendi
@ZİKRULLAH @kabakburgiba ustalarım bizler özene bezene cennet gibi bir vatanda ümmetin koruyucuları bekçileri olan bu güzelim vatanda, KURAN-I KERİM ve İslam alimleri ışığında ilerlememiz gerekirken batıyı boşver dünyaya gücümüz kuvvetimiz cesaretimiz sevgimiz saygimizla tüm dünyaya örnek olan atalarimizi ecdadimizi takip etmemiz gerekirken, Batılılaşma böl Parçala sağcı solcu denen belalarla yıllarca meşgul edildik, bu böyle devam edecekmi, etmez tabiki, ecdatin duaları, yaratanın merhameti ve verdiği üstün akıl fikir güçle inşallah yeniden tekrar eski benligimize dönmeye başladık, bizde kimseye düşmanlık yok, atalarımız yıllarca dünyaya güven huzur dağıttılar, ne için yaptılar hemde isimleri barbar pis Türklere çıksa bile Allah cc nun halifeligine layık oldukları için yaptılar, bizler şark tan garpa, şlmalden cenuba tüm insanları seviyoruz, çünkü bizler ümmetiz, mecburuz iyi olmaya, yıllardır dünya üzerinde birçok önemli projelerde bu ülke insanının emeği var katkısı var, inşallah bundan sonraki dualarimiz tüm insanlık adına yararına güzel işler güzel düşünceler olması yolunda, inşallah o siyah beyaz, uzun kısa, zengin fakir ayrımı yapılmayan günleri görürüz, çünkü dünya artık biz nankör insan elinde can cekisiyor, dünyanın son demleri, inşallah RABBELALEMİN bizleri ve kıyamete kadar tüm ummeti ve inananlari kendisine layık imanlı ve salih kullarından eyler, inşallah,

@ZİKRULLAH ustam o dediğin şakülle ilgili veya bizler için yararlı faydalı olacağına inandığınız önemli bilgilerden özel mesaj da olsa faydalanmak isterim, bu ben meselesi değil, etrafimizda aklı başında akıllı güçlü birine birilerine bizlerde bilgi verip yetistirerek yarinlarimiza bir faydamız olsun isterim, paylaşımda bulunmak isterseniz, yeni bir defter ve sabır gücümüz hazır, Allah cc ya emanet olun.

Son düzenleme:

ZİKRULLAH

Engellendi
bu çalışmalardan haberim var.ben basit olarak üzerinden geçtim.adamlar af edersiniz Kuran,ı KERİM,İ yutmuşlar.herşeyi geçmişler ışınlamaya ramak kalmış.yani okadar ileriler.fazla detaya girmemeye çalışıyorum.biz hipotenüs le kosinüsle,modern matematikle uğraşa duralım.ah piri reis nerdesin.
Haklısınız ustam.Sovyetler den kalma yerler vardı toprağın altında laboratuvar lar iki rus bilim adamı doktor ünvanındalar yerleri şakül ile buldu yıllar önce.Daha sonra birçok şeyi buldular adamlar Yetiştirdiler şimdi herseye hakimler.Kendi kendilerine yeten bir ülke Rusya dışa bağımlı değil Gayrimüslim ler allah Hidayet versin

ZİKRULLAH

Engellendi
ZİKRULLAH kabakburgiba ustalarım bizler özene bezene cennet gibi bir vatanda ümmetin koruyucuları bekçileri olan bu güzelim vatanda, KURAN-I KERİM ve İslam alimleri ışığında ilerlememiz gerekirken batıyı boşver dünyaya gücümüz kuvvetimiz cesaretimiz sevgimiz saygimizla tüm dünyaya örnek olan atalarimizi ecdadimizi takip etmemiz gerekirken, Batılılaşma böl Parçala sağcı solcu denen belalarla yıllarca meşgul edildik, bu böyle devam edecekmi, etmez tabiki, ecdatin duaları, yaratanın merhameti ve verdiği üstün akıl fikir güçle inşallah yeniden tekrar eski benligimize dönmeye başladık, bizde kimseye düşmanlık yok, atalarımız yıllarca dünyaya güven huzur dağıttılar, ne için yaptılar hemde isimleri barbar pis Türklere çıksa bile Allah cc nun halifeligine layık oldukları için yaptılar, bizler şark tan garpa, şlmalden cenuba tüm insanları seviyoruz, çünkü bizler ümmetiz, mecburuz iyi olmaya, yıllardır dünya üzerinde birçok önemli projelerde bu ülke insanının emeği var katkısı var, inşallah bundan sonraki dualarimiz tüm insanlık adına yararına güzel işler güzel düşünceler olması yolunda, inşallah o siyah beyaz, uzun kısa, zengin fakir ayrımı yapılmayan günleri görürüz, çünkü dünya artık biz nankör insan elinde can cekisiyor, dünyanın son demleri, inşallah RABBELALEMİN bizleri ve kıyamete kadar tüm ummeti ve inananlari kendisine layık imanlı ve salih kullarından eyler, inşallah,
Haklısın ustam bizim insanımız nerde şarkıcı var nerde bir degisik var onun peşinden gidiyor hepsi değil tabi ama çocukların dahi ağzında hayırsız insanların şarkıları halbuki benim görüşüme göre kuran ile meşgul olmaları gerekir ki nesil uyanık olsun hem nefsine hemde şerre karşı

sef_er

Operatör
Yani ici dolu pirinc şakul arazide neye dogru gider, bizi bereye götürür, metalmi, boşluk mu, mineralmi

ZİKRULLAH

Engellendi
Yani ici dolu pirinc şakul arazide neye dogru gider, bizi bereye götürür, metalmi, boşluk mu, mineralmi
Boşluk ve minarel ama olurda malzemenin üstünden geçersiniz o zamn onuda gösterir kemiği De yakaladığını gördüm

Son düzenleme:

sef_er

Operatör
Peki ustune yada ipe gecirerek eski altin-gumus yüzük koysam sonuc degisirmi

ZİKRULLAH

Engellendi
Bu arada bu saat itibari ile testler bitti sonuç % 85 başarılı vatana millete hayırlı olsun

sef_er

Operatör
Helal sana ustam basari orani yuksek simdi altinami gidecek, tuhaf olur, bilemedim ben bir karavan alip geliyorum ZİKRULLAH ustam:320::320::320::287:

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH ustam simdi patentmi alacaksin, hayirlisi inşallah, demosu varmiydi:200:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...