Dedektorburada Banner Mobile

Radyestezi , Çubuk , Şakül ' e Dair Herşey

Dedektorburada Banner Mobile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GERMO

Engellendi
Bu arada bu saat itibari ile testler bitti sonuç % 85 başarılı vatana millete hayırlı olsun
@ZİKRULLAH ustam Kutlarım sizi kardeşim benim, bu kadar emeğin karşılığına saygi duyulur, Allah cc yardımcın olsun, yolun açık olsun,

güzel kardeşim ilk icadina ilk cihaza, ücretli veya ücretsiz nasil uygunsa ben talibim haberin Olsun,.

Son düzenleme:

ZİKRULLAH

Engellendi
Teşekkür ederim @saf_er usta dalgamı geçiyorsunuz anlamadım

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH olurmu hic ne dalga geçmesi sadece bedava dağitilirya demosu varmi diye şu guzel kardesime bi takilayim bir şakalasayim dedim ama pek anlasilmamis galiba, olay ve sunuc gayet ciddi ve guzel Allah a sukur

ZİKRULLAH

Engellendi
@ZİKRULLAH olurmu hic ne dalga geçmesi sadece bedava dağitilirya demosu varmi diye şu guzel kardesime bi takilayim bir şakalasayim dedim ama pek anlasilmamis galiba, olay ve sunuc gayet ciddi ve guzel Allah a sukur
Eyvallah ustam.Demo software için verilir.Patent salı günü başvuru işleme salı alınacak.Çarşamba video çekerim akşamı atarım buraya inşallah.Patent evrak kabul edildiği zaman şemaları yapılışları paylaşırım.

GERMO

Engellendi
@ZİKRULLAH ustam anlayısla karşılayın ustam, ben geçen gün kü tehdittede Bulgar parmağı gördüm hissettim, dedim yoksa bu Bulgar Ersan in yazılarından hatırladığım kadarıyla, veya onun değişik isimdeki yandaşlarımı diye suphelenmedim değil, demedi deme,

Son düzenleme:

GERMO

Engellendi
@ZİKRULLAH ustam, evet ta kendisi, hislerim yılların tecrübesimi, yoksa Allah vergisimi bilmem, günah tan korkarım, amma demedi deme.

Yoluna çıkanı ez geç sen de ustam,
Ayağına basani, bas geç sen ustam,
Şanını Şöhretini dağlara as ustam,
Adını yüreğe su ile yaz geç ustam,
Hakka yaramayanı es geç be ustam,

Son düzenleme:

sef_er

Operatör
GERMO ustam espirini sevmedim onun icin cevap yok, ben sana takiliyorum ama cok uzun yazdığın icin degilmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...