Dedektorburada Banner Mobile

Radyestezi , Çubuk , Şakül ' e Dair Herşey

Dedektorburada Banner Mobile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sef_er

Operatör
GERMO yok ustam ben onu AR-GE esprine gonderdim, aslinda alinta yapmak gerekiyor yoksa karusiyor

ZİKRULLAH

Engellendi
@sinanturk ustam yapmayın kardeşim benim, bizde Elazığ'da çıkmaz sokaklar kopekten geçilmiyor, her havlayan içinde Nabza göre şerbet çooook var, boş verin en iyisi, işimiz sadece ustalarımızın bizlere vereceği İlm ve bilgi olsun, kim bilir burda yetisenler gün gelir Hz Mehdi'ye asker olur belkide, bilinki burdakiler birçoğu secmece olanlar. Arastirilmadan öğrenilmez, bilki dünyanın dört bir yanından islam alimleri ve yanındaki sevenleri ile Türkiye de bir çok ilde yerleşerek gerçek Siyah sancak lılari ve Hz Mehdi Muhammed’i bekliyorlar, güzel kardeşim, biraz araştırın inşallah. 2023 sadece 4 basamaklı bir rakam değil güzel kardeşim, az kaldı ustam.
Maşallah ustam saygılar dilerim.

sef_er

Operatör
Çubuk elimizde olduğu için yaşam enerjimizden kaynaklanan beyin kontrollü frekanslar ile yönlendirme yapar.Şakülde ise bu söz konusu değildir beyin kontrolü size bağlıdır ve yaşam enerjisi frekans faktörü devredışıdır adeta bir makina prensibinde manyetik alanı baz alır (tabi şaküle soru sormaz iseniz).
ZİKRULLAH ustam burda bir tezat var, şakule soru soru sorulmaz ise, demekki beyinden yonlendirilebilir, o zaman cubuk gibi yaniltabilir, bence daha az yaniltir demek daha dogru

ZİKRULLAH

Engellendi
ZİKRULLAH ustam burda bir tezat var, şakule soru soru sorulmaz ise, demekki beyinden yonlendirilebilir, o zaman cubuk gibi yaniltabilir, bence daha az yaniltir demek daha dogru
Anlatamadım sanırım el ile temas ettiğiniz anda çubuk anten görevi görür her süzgu beyinden geçer çubuk ustaları ne kadar tecrübe de etseler beyin bu işte her zaman rolünü ortaya koyar fakat şakül sizin ile bir parça olmaz ona soru sormaz iseniz arazide işini yapar

Saygılar

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH yok guzel anlattiniz ama ben dialektik gibi zit dusunceler ile sorguluyorum, yani şakul anten degil, yani bir parcamiz degil, soru sorulmamali, peki beyinden şakule etki edilemiyormu? Ornegin saga doğru dön diye dusunsek donmuyormu? Cunku eger isteyerek dondurursek istemesekte de dondurebiliriz demektir, degilmi?

ZİKRULLAH

Engellendi
ZİKRULLAH yok guzel anlattiniz ama ben dialektik gibi zit dusunceler ile sorguluyorum, yani şakul anten degil, yani bir parcamiz degil, soru sorulmamali, peki beyinden şakule etki edilemiyormu? Ornegin saga doğru dön diye dusunsek donmuyormu? Cunku eger isteyerek dondurursek istemesekte de dondurebiliriz demektir, degilmi?
Ustam istersek döner veya soru sorarsın evet Hayır yükleme yaparsın soruya cevap verir fakat ben şunu demek istiyorum araziden bahsedeceğim çubuk elimizde beyin arama yaptigimiz her animizda işin başında.Şakül de ise biz komut verir isek başa geçiyor

Son düzenleme:

ZİKRULLAH

Engellendi
Şakül sahada manyetik alanı daha iyi yakalar ve süzer daha iyi veri topluyor tabi şakülünüz zincir değil ip olacak tutulan yer

Saygılar

sef_er

Operatör
Benim tuttugum şakul insaat idi, ilk sayfana donup donup okuyorum, verilen herseyi direk alamam kendi beyin suzgecimden geciriyorum, eee ilkokul cocugu gibiyim kusura bakma ZİKRULLAH kardesim bende muhendisim, syg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...