Dedektorburada Banner Mobile

Radyestezi , Çubuk , Şakül ' e Dair Herşey

Dedektorburada Banner Mobile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH yok ustam isine bak, zaten acelesi yok, gece bak sabah bak, bir ehemmiyeti yok, önce is güc cevap versende kirilmayiz, gucenmeyiz, sorun yok, kolay gelsin

GERMO

Engellendi
@ZİKRULLAH ustam o sofra taşı olabilirmi. Birde diğer yerler var ustam, inşallah yakın zamanda yağış olmazsa yeni resimler var, bu yeteneğini de öğrendik, teşekkür ediyorum.
@ZİKRULLAH ustam arkadaki büyük Kayada kaya mezara benziyor, yakından göremedim resimde belli oluyor sanki

Ekli dosyayı görüntüle 222846

Son düzenleme:

ZİKRULLAH

Engellendi
@ZİKRULLAH ustam o sofra taşı olabilirmi. Birde diğer yerler var ustam, inşallah yakın zamanda yağış olmazsa yeni resimler var, bu yeteneğini de öğrendik, teşekkür ediyorum.
@ZİKRULLAH ustam arkadaki büyük Kayada kaya mezara benziyor, yakından göremedim resimde belli oluyor sanki

Ekli dosyayı görüntüle 222846
Ustam yakında çekersin onada bakarım inşallah.Evet sofra taşı da olabilir fakat dediğim gibi benzer kasalar gördüm bakmakta fayda var

GERMO

Engellendi
@ZİKRULLAH ustam tamam ustam, teşekkür ederim., ustam onun için günlerdir cihaz sistem için yardım istiyordum. Güzel bir alan, sonuç kısmet tabiki.

Son düzenleme:

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH ustam naptin, patent isleri nasil gidiyor, sıkıntısız iş olmaz tabi

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH kardesim, ben video icin msj atmadim, bak böyle msj yazinca aliniyorum, ben seni dusunuyorum, simdi senin isin rast gitsin, bu kadar emek, zaman, para sen onemlisin, isleri-planlari yoluna yoluna koy sonra bizle ilgilen. Bize bir borcun yok. Ben seni dusunuyorum. Kendimi cikarci hissettim yav, vallahi degilim, sende rahat ol, acelemiz yok, sen basarili ol İnşallah

ZİKRULLAH

Engellendi
@ZİKRULLAH kardesim, ben video icin msj atmadim, bak böyle msj yazinca aliniyorum, ben seni dusunuyorum, simdi senin isin rast gitsin, bu kadar emek, zaman, para sen onemlisin, isleri-planlari yoluna yoluna koy sonra bizle ilgilen. Bize bir borcun yok. Ben seni dusunuyorum. Kendimi cikarci hissettim yav, vallahi degilim, sende rahat ol, acelemiz yok, sen basarili ol İnşallah
Estağfirullah ustam konuyu birçok kişi takip ediyor hazır sen yazmış iken genel son durum bilgisi vereyim dedim samimiyetinize inanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...