Ustam yakında çekersin onada bakarım inşallah.Evet sofra taşı da olabilir fakat dediğim gibi benzer kasalar gördüm bakmakta fayda var@ZİKRULLAH ustam o sofra taşı olabilirmi. Birde diğer yerler var ustam, inşallah yakın zamanda yağış olmazsa yeni resimler var, bu yeteneğini de öğrendik, teşekkür ediyorum.
@ZİKRULLAH ustam arkadaki büyük Kayada kaya mezara benziyor, yakından göremedim resimde belli oluyor sanki
Ekli dosyayı görüntüle 222846
Detaylar şemalar resmi evrak ve dilekçeler ile başvurdum bu işlere bakan bir firma ile yarın eski yerleşim yeri tespit ve işlem videosunu yapacağım inşallah.@ZİKRULLAH ustam naptin, patent isleri nasil gidiyor, sıkıntısız iş olmaz tabi
Estağfirullah ustam konuyu birçok kişi takip ediyor hazır sen yazmış iken genel son durum bilgisi vereyim dedim samimiyetinize inanıyorum.@ZİKRULLAH kardesim, ben video icin msj atmadim, bak böyle msj yazinca aliniyorum, ben seni dusunuyorum, simdi senin isin rast gitsin, bu kadar emek, zaman, para sen onemlisin, isleri-planlari yoluna yoluna koy sonra bizle ilgilen. Bize bir borcun yok. Ben seni dusunuyorum. Kendimi cikarci hissettim yav, vallahi degilim, sende rahat ol, acelemiz yok, sen basarili ol İnşallah