Öncelikle selâmun Aleyküm saygıdeğer abilerim kardeşlerim.Foruma en son yazdığım bilgi mesajından sonra yeni girebildim yazılanları okudum dualarınız iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Allah sizlerden razı olsun.Haftalardır forumdan yazışıyoruz güzel muhabbetlerimiz oluyor olacakta inşallah. Sizlerin başımdan geçen hadiseyi bilmekte hakkınız var o yüzden şu birkaç gündür nasıl bir mücadele verdim detaylı anlatacağım.
Bir ustamız altın bulur diye patent vermezler demiş altın bulur diye patent başvurusu yapılmadı metal dedektör şeklinde Başvuruldu tabi süreç uzun sürüyormuş bekleyeceğiz inşallah.
Gelelim olaya.Manisada daha önce keşfedilmemiş bir yerleşim alanı bilgim vardı.Çatsamba günü namazı kıldım sabahtan ekibi alıp çıktım.Kamereman , Ekibim , Takımlarım cihazlarım pikaplara yükledik 1.5 saat te alana vardık.Tüm hazırlıklar yapıldı.Kayıta başladık.Cihazı kurdum yaklaşık 30 dakika bekledim ve ilk sinyali aldım.Yaklaşık 520 metre sonra tam üstüne geldim.Yanlız sinyal çok güçlüydü.noktasal değil 3 metre kare alana yayılmış şekildeydi.Makinayı resetleyip tekrar baktım 30 dakika sonra aynı sonuç sinyal kuvvetli.Bir boşluk testi yapayım dedim hem cihaz ile hemde çubuk şakül ile 4 metre lik bir tünel 6 x 6 lık bir oda 7 metre derinlik.Giriş tarafından 2 metre dolgu 2 metreden sonra 1 metre enli 4 metre merdiven tespitini hem cihaz ile hemde sadece şakül ve çubuk yöntemi ile keşfettim.Tabi biz ekip ile havalara uçuyoruz.Çevreyi kolaçan edin dedim çaprazda yerli bir kayada çatı şeklinde üçgen ve içinde haç işareti buldular dedim arkadaşlar burası kilise aşağıdakiler ise kilisenin altınları değerli eşyalar vs.Öğle olmak üzereydi bu arada.Bir şükür namazı kılalım dedim güzelce abdestlerimizi aldık şakül aracılığı ile kıbleyi bulduk namaza durduk.Daha sonra 3.4. Kontrolleri de yaptım ve drone gpr mi havaya salmaya karar verdim.Bu koca bir hata oldu aslında .Drone bir yandan çekip yapıyor bir yandan pc den izliyorum tarif ettiğim şekilde aşırı metal dolu bir oda merdiven vs drone son turunu atıyorduki tok bir ses duydum patlama sesi ve drone yere çakıldı.Bizimkiler ne oluyor falan derken ateş açılmaya başladı.Bizim yanımızda silah vs yok.Nasıl ifade etsem bilmiyorum ağır silah sesleri gibi üzerimize doğru bir saldırı yapıldı etraf ağaçlık anlayamadım tabi İnsanız sonuçta silahımız da yok karşı koyamıyoruz kendimizi korumaya aldıgımız yerden çıkamıyorduk tahminim 5 kişilerdi seslerden ayırt ettim.Cihazımı sökmüştüm araçta idi.Pc elimdeydi , drone malzemelerim hepsi orada kaldı alamadık yelteniyoruz ateş ediyorlar.Bir süre olduğumuz yerde kaldık daha sonra akşam üstü gibi araçlara koşarak kaçma planı yaptık nedense arkamızdan gelen olmadı.Şu saatte yorgunluğu üstümden attım ve yazıyorum.
Saygılar dilerim
Olay ile ilgili yorum sizin kimlerdi nedirler bilemiyorum tahminlerim var tabi bu forumda da yazıyorum sık bildiklerimi.