Dedektorburada Banner Mobile

Radyestezi , Çubuk , Şakül ' e Dair Herşey

Dedektorburada Banner Mobile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

szihoprenic

Bilgili Üye
ZİKRULLAH gecmis olsun, buyuk gecmus olsun, eger yanindakiler asker ve polis emeklisi vb.. olsaydi onların ne olduğunu söylerdi, ben oyle düşünüyorum, sag salim ve iyi olmana sevindim, bakalım onların kim oldugunu soyleyecek cesarette Usta varmi
Usta her bölgede buranin ekmegini ben yiyecem diyen tipler olmustur suradaki cogu dogaci kardeslerimizin abilerimizin başına bu tür işler gelmiştir diğer türlü dusunceler biraz komplo teorisi gibi olur burada sevindirici olan kimseye birşey olmamasi

sef_er

Operatör
GERMO sana epeyi kizginim, beni gaza getirdin

sef_er

Operatör
szihoprenic duron düşüren Tüfek kimde var, agir silah ki arkada simiz tabanca olsa bilirdi, cok profesyonel is, korkmak lazim bizi cok asar, bence, kendimce konuşuyor um, ustalar daha iyi bilir

GERMO

Engellendi
ZİKRULLAH ustam hoş geldin kardeşim geçmiş olsun, hani dün yazdığın mesajda büyük mal sorun var yazınca korktum, dedim ya birileri musallat oldu, yada müze nerden buldun nasıl buldun muhabbeti oldu zannettim, hani Antalya da calisiyorum deyince, güzel kardeşim memleketin durumu ortada, böyle riskli yerlere gidişte boş gitmeyin kardeşim benim, ne kadar desekte esirgeyen ve koruyan rabbimiz, sonuçta tedbir kulun görevidir, aklımıza neler gelmediki, neyse çok şükür kimsenin canı yanmadan sağ salim geldiniz o yeter, Allah cc tüm kardeşlerimi bizleri korusun inşallah.

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
Mal bulanındır ustam sen cesaretli adamsin bizi biraz biraz aydınlatır mısınız bu kadesimizin vasina gelen yapa kisiler kimdir
Ustam mezarliklar kahramanlarla doluu.sag kalip kucuk is yapmak makbuldurr.1990 larin sonunda defineci emniyet muduru karsta 12 milyonluk mal cikardi diyarbakirda oldurduler..girmeyin bu toplara ..ufak olsun senin olsun kim aliyor burda 200 tl yovmiyee

sef_er

Operatör
Bunlar seni beni herkesi bilir, kimbilir nasil güçleri var, çapulcu isi degil, herturlu imkanlari vardir, keske bilenler yazsa

szihoprenic

Bilgili Üye
szihoprenic duron düşüren Tüfek kimde var, agir silah ki arkada simiz tabanca olsa bilirdi, cok profesyonel is, korkmak lazim bizi cok asar, bence, kendimce konuşuyor um, ustalar daha iyi bilir
Ver koylunun eline tufegi dronu birak neleri düşürür usta bu isin dogasinda bunlar var ve olacaktır da muhtemelen o isi yapan o bölgeyi kovalayan o bolgenin adamidir heryerde var bu tur olaylar benim bolgemde de var hadi bi yabanci girsin bak noluyor arazide boyle şeyler olur çok şükür kimseye birsey olmamis

Karacasan

Aktif Üye
Geçmiş olsun. Mevlam gorunen gorunmeyen şerden belalardan bizleri korusun Mal bulanındır ustanim dedigi gibi az olsun bizim olsun...

sef_er

Operatör
Ustam mezarliklar kahramanlarla doluu.sag kalip kucuk is yapmak makbuldurr.1990 larin sonunda defineci emniyet muduru karsta 12 milyonluk mal cikardi diyarbakirda oldurduler..girmeyin bu toplara ..ufak olsun senin olsun kim aliyor burda 200 tl yovmiyee
Mal bulanındır ustam daha ne söylesin, en iyi örneği verdi, akilli olma zamani

szihoprenic

Bilgili Üye
Mal bulanındır ustam komplike bir olay olsa tespit aninda mi eyleme gecilir yoksa çalışma aninda olay biterken mi ben hala münferid bi olay oldugu dusuncesiyim aksisi zaten ustamizin motivasyonu haleti ruhiyesini de bozar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...