Dedektorburada Banner Mobile

Radyestezi , Çubuk , Şakül ' e Dair Herşey

Dedektorburada Banner Mobile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sef_er

Operatör
GERMO bizi cagirmiyor ustam, ama bir düşün, altini degerliyi bulan bir alet yapsan, bu ulkede halin ne olur, durumu böyle dusun, ZİKRULLAH i takip eden bie ekip, bir grup, bir guc var, kardeşimizi korumak bizim birinci vasifemiz, biksi ile 5 kisi tarayacak, kipirdatmayacak, sence onu niye ihbar etmediler, yakalatmadilar soyle

GERMO

Engellendi
Arkadaşin kafası karışık, birileri uyarmis, yaptigi sistem calisiyor bence, eger oyleyse Tehlikede demektir, niye anlamiyorsunuz, Allah korusun caniyla oynuyor, arkadasa gaz vermeyin, insan bazen akil tutulmasi yasar, bu ulkede 1 canin kiymeti var, bu arkasa ikinci uyarı bu, lutfen beyler
Mehmet_mehmet ustam yapmayın kardeşim, ZİKRULLAH ustam aklı başında bir kardesimizdir, bu inat olarak değilde temkinli planlı çözülecek bir sorun, akıl fikirle halledilir inşallah, ZİKRULLAH kardeşim bizleri üzecek yerlere gitmesin, yer istiyorsan yer çok, sende biliyorsun, inşallah hayrla sonuçlanır.

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH siyasi bir gucun varmı merak ettim, yani niye seni ihbar etmemişler, yakalatmamislar da taramislar bunu bir düşün bizede soyle cevabini

Mehmet_mehmet

Engellendi
Mehmet_mehmet ustam yapmayın kardeşim, ZİKRULLAH ustam aklı başında bir kardesimizdir, bu inat olarak değilde temkinli planlı çözülecek bir sorun, akıl fikirle halledilir inşallah, ZİKRULLAH kardeşim bizleri üzecek yerlere gitmesin, yer istiyorsan yer çok, sende biliyorsun, inşallah hayrla sonuçlanır.
Ustadım Allah cümlemizin işlerini rast getirsin... Kalbinde peygamber sevgisi, Allah korkusu olan insanın yeri bende farklı,ben bu konularda çok olgun kafalıyım ZİKRULLAH Ustama sağlıklı geçmiş olsun diyorum, onun mutlaka verdiği bir sadaka ve niyetlendiği bir iylik var, ilk sayfasında ciddi bir şekilde ben yarın çalışmaya gidiyorum diyince ciddi ciddi bir zamanın olacağını tahmin ettim bi nevi içime doğdu.. Ve içtenlikle dua ettim buda ustamın sahip olduğu temiz kalptendir, Allah onun eksiğini ne öz Ailesine ne bizimgibi değerli dostlara göstersin... Allah bütün insanlara başta definecilere,birlik versin, aralarındaki çekememezlik, nankörlüğü alsın inşalllah,

GERMO

Engellendi
ZİKRULLAH ustam kardeşim benim, bastaki bilgilerle yeni bir konu olarak, orda görüş ve katkılarımızı sunacagimiz yeni bir konu açsan daha iyi olur bence, çünkü bu konu olur olmaz yazı ve paylaşımlarla çok uzadı, yinede sen bilirsin ustam, ben abin olarak herzaman yanındayım.

ZİKRULLAH

Engellendi
ZİKRULLAH ustam kardeşim benim, bastaki bilgilerle yeni bir konu olarak, orda görüş ve katkılarımızı sunacagimiz yeni bir konu açsan daha iyi olur bence, çünkü bu konu olur olmaz yazı ve paylaşımlarla çok uzadı, yinede sen bilirsin ustam, ben abin olarak herzaman yanındayım.
Mantıklı ustam

sef_er

Operatör
Ya ustam heyecanlıyım, su cihazi bize ne zaman ogretecen

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH usta su cihazi bu öğret bir hafta sonu dagda yatip kalkacam, Ya İstiklal Ya Olum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...