Dedektorburada Banner Mobile

Radyestezi , Çubuk , Şakül ' e Dair Herşey

Dedektorburada Banner Mobile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sef_er

Operatör
Gayet net bir sekilde yazmistim bir daha yazayim. "insanlarin icini okuyabiliyorum" buna sende dahilsin. zamani gelince son mesajimida yazar ve konudan cikarim.
odin ama böyle olmazki itham edip cekiliyorsun, soyle sosunu mertce, bu nedir ya

odin

Editör
Yanlışsınız konuyu baltalamayın
Olur konunuzu baltalamam ozurdilerim. velakin hangi konunuzu baltalamayacagimida soylerseniz memnun olurum.

Basliktaki radyestezi cubuk sakulumu?
elektronik cihazinizin patent surecinimi?
yoksa dagda sizi 5 kisinin kusatma olayinimi?

ZİKRULLAH

Engellendi
Olur konunuzu baltalamam ozurdilerim. velakin hangi konunuzu baltalamayacagimida soylerseniz memnun olurum.

Basliktaki radyestezi cubuk sakulumu?
elektronik cihazinizin patent surecinimi?
yoksa dagda sizi 5 kisinin kusatma olayinimi?
Bu konu altında sadece define sohbeti yapılıyor bazı abilerimiz ile samimi olduğumuz için mod larında bilgisi üzere son gelişmeleri burada yazıyorum bir aile gibiyiz.Sizin yaptığınız baltalamak art planda itham belirtmektir saygılar

ZİKRULLAH

Engellendi
Üniversite aşkınız beni ilgilendirmiyor

sef_er

Operatör
odin bunlarin hepsini curutmen mumkun degil, dogru oldugunu varaysak bile sen bunu nasil ispatlatacaksin

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
İnsann5 şekilde ilham alır bunlardan 3 rahmani 2 şeytani ilki vahiy efendimiz ile son buldu ikincisi mevlânın doğrudan kalbe ilham etmesi 3.cüsü görevli meleklerin ilham etmesi sureti ile... Şeytani olanlardan biri kişinin kendi kendine kuruntu yapması diğeri şeytanın üflemesi sureti ile olur... Bunları birbirinden ayırmak feraset ister basiret ister. Her babayiğidin harcıda değildir. Hucurat suresinde zandan sakının diyor mevla teala... Varsa bi bildiğin mertçe konuş ustam odin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...