Resmî bi sit alanı deyil yakında ermeni topraklarında bi aktık kent olduğunu biliyorum fakat burdada muhtemel bi yaşanmışlık var bi abi o stilin resmini attım zamanın papasinin tasi o dedi ve ilk hrisyanlarin stillerine benziyor dedi
80 cm 'e kadar dahi yine iyi inebilmişler .Resimde de belli oluyor zemin altı full yapılı . Tüm medeniyet yerin altında ,uzmanlık gerektiren yer oturup birdaha düşünülecek kılı kırk yarıp da öyle karar verilecek yer . Önce basit olanlardan araştırmaya baslanıp olayın gizemi yapısı çözülmeye baslandıgında tüm şehiri ortaya çıkaracak bilgi birikime sahip olabilirsiniz. Basit işler kesinlikle değil 2 tırtıklayım malı buluyun gidiyim kafasını unutup gerçekten bir şantiye havası ile ilerlenmeli diye düşünüyorum .. Güzel yer fazla kurcalanmamış ugraşanda zaten net sonuclar alamamıs galiba .Sıralı kapatılmıs yer,zeminde kapatılmıs yer vs resimde ve gerçek te olası ihtimaller in aza indirilip hedefin neresi oldugunu anlamak arazide orda olan kişilere kalıyor , resimlerde ne kadar net görülsede gerçekte o kadar net olmadıgı aldatıcı oldugu aşikar.Etraf tahrip edilmiş bilende kazmış bilmeyende ama 80 cm geçen olmamamış