Usta değilim ustayım diyerek te ortaya atılmadım eğer bulabiliyorsan işte meydan, meydan yiğit görsünÇubukçu altının işaretini,boşluğun işaretini her yerde alır kardeşim, hiç bir dedöktör,hiç bir katkılı çubuk , Ustanın elindeki telden üstün değildir.
Rica ederim yanlış anlaşılma olduğunun farkındayım. Gauss olayı çok geniş kapsamlı ve matematiksel bir kavramdır.Bizimle ilgili olan bölümü mıknatısın merkezinden itibaren ölçülmüş bulunan manyetik alan şiddetidir.Alltaki fotoğraf bu olayı basit olarak açıklamaktadır.Elinizdeki mıknatısların Gauss değerini aldığınız yerden öğrenebilirsiniz.@Meltun ustam
Kalbini kırdıysam affet yalnız soruların öyle sormuşsunki kendimi hesaba çekilen çocuk gibi hissettim
Çubuk kullanıyorum ama sizin kullandığınız çubuklar dan kullanmıyorum tamamen malzemesini kendim topladığım değişik malzemelerden ürettiğim bir çubuk kullanıyorum ben onlara çubuk demiyorum sağ çubuk adı arabul sol çubuğun adı tarabul sağ çubuk değerli frekansında sol çubuk mineral frekansında
Beyin gücüyle çubukların malzemenin üstüne gitmesi evet ama bu bende olmaz
Miknatislara gelince 3mm 5mm miknatislardan kullandım manyetik alanı olcmedim çünkü benim hedefim boşluk değil sarıkız bu gauss dediğin olayı paylaşım da bulunursan bende öğrenmek isterim
Tekrar özür diliyorum videonu da bekliyorum ustam
Haklısın ustam, biz de arkadaşlarla zamanında 2500 tl ye kadir beyin bu cihazını alanlardanız maalesef. O zamanlar ne site biliriz, ne piyasayı. Atladık aldık cihazı. en sonuncusu 2 ay önce olmak üzere 4 ayrı yer açıldı, sonuç hüsran... Valla hocam her duyduğumuzu denedik, kah kendimiz yaptık, kah satın aldık. Çivi, nal çıkartsam sevinicem artık )) Nasipten öte köy olmaz elbette, derdim büyük paralar değil ama bunca emeğin de ufaktan bir tebessümlü bir karşılığı olaydı da giden zamana vicdanım sızlamasaydı diyorum artık... Selametle...Her yazilani MUTLAK DOGRU olarak kabul etmeyelim hocam.
İcinde altin olan odanin seklini cubuk cikarir. Sorun su olabilir onlarca sebepten dolayi. Oda orada degil, misal 6 metre kuzeyinde, guneyinde olur.
Oda vardir, amma orada olmayabilir, olabilirde.
Bu memlekette cubuk ustasi o kadar cok degildir. Amma cubuk sahibi cubuk tutan binlerce insan vardir.
Araziye cikinca onlarca altin isareti alan cubukcular, isi ogrenince cubuk bizde calismiyor diye espri yapoyorlar. Arazide en az alinacak sinyal ALTİN sinyalidir. Lakin elinizde bakir, pirinc, kundakli, bentonitli, hazneli, frekansli, enerji verilen cubuklar varsa her yerden altin sinyali gelir.
İnsan dogru olarak sadece kendi dogrusunu kabul ediyor. Bende boyleyim.
Herkes gordugunu anlatiyor, bende.
Herkes tecribesini paylasiyor, bende...
Arazide denenmeyen hicbir tecrubeyi kabul etmiyorum.
Kadirkadir cihaz yapmis onu pazarliyordu.
Onun cihaz da altini bulamiyordu. Bu cihazi satin alanlar var bu sitede. Attilar depoda duruyor. Cihazi altini bulabilir mi? 1000 yerde belki bir sansi olabilir. Bize her arazide mevcut olan altini gosterecek bir cihaz lazim. Bu cihaz piyasada mevcut mu?
Mevcut degil, olmayacak da. Olsada kisitli olacak. Neden? Zira deccale birsey kalmayacal demektir boyle bir cihaz yapilmis olsa.
Kadirkadirin yazdiklarinin dogru.olmasi dogru isler yaptiginin ve dogru yolda oldugununda delili degildir.
Bulun bir mala.marka cihaz.
Size icinde 10 kg. Altin.olan.odayi birebir vermezse bana yazin, elimdeki cubuklari birakayim. Veya tecrubesi olan.
Arazide bu kadar acilan oda var.
Bunlari isaretlerin piri olan kaynak hocamiz gibi hocalar mi buldular..??
Ufffff.
Bazan yazarken daraliyorummm
)))
IbrhmBunca zaman çubuk kullandığını anlatıyorsun, öğretin nedir? Bulamıyacağım kanısında isen istediğin yerde ,istediğin zaman. Burada yazan ustaların gözetiminde , adını koy;