Dedektorburada Banner Mobile

şakül çeşitleribenden, yöntemleri ustalardan

Dedektorburada Banner Mobile

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH yav arkadas geclerin dedigi gibi şakamisinkahkaha korkutmayami calisiyon, bak vazgecmeyiz bosuna ugrasma ha

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH gece, karanlık, tilsim, cin-ifrit, korkunc gorsel ve sesler, zehir, koku bana viz gelir kardes ( yanima yedek çamaşır alayim ne olur ne olmaz)

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH yav bir akraba istedi gece dalisi yaptik, denizin ortasi, zifir i karanlık, sahil kayalık, bir elde zipkin, bur elde fener, ben 10 dk sandim, 1 saat surdu, arkadas aldi başını gitti, sesleniyorum duymuyir, ysni ilk kez girmistim anam ağladı ama vazgecnedim kardeş, bilmiyorum tasavvur edebildinmi beni

ZİKRULLAH

Engellendi
ZİKRULLAH hayir tarama isinda sok oldun bayagi panik gibiydin
Tarama işi şöyle silahın yok sana ağır silah ile ateş ediyorlar tılsım diyemiyorsun şok olmak normal fakat daha sonra tekrar gittim aynı şeyler oldu bazı tertipler yaptım kesildi daha sonra büyük bir savaş çıktı çok şükür yogun çalışma sonrası kapıya geldik içeri havalandırdık halledildi.Zor işler Herkesin harcı değil gerisini yüz yüze konuşuruz abi

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH yok haklisin, herkesin degil, kimsenin harci degil, masallah Allah her daim muzaffer eylesin, inanamiyorum

Son düzenleme: