Dedektorburada Banner Mobile

şakül çeşitleribenden, yöntemleri ustalardan

Dedektorburada Banner Mobile

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH sen boş degilsin, Kâbe ye gidenlerdenmisin bilemedim, arada kaynasin, bu kadar is boşa olmaz, rabbani bir hikmet var gelince öğrenirim inşallah

ZİKRULLAH

Engellendi
ZİKRULLAH sen boş degilsin, Kâbe ye gidenlerdenmisin bilemedim, arada kaynasin, bu kadar is boşa olmaz, rabbani bir hikmet var gelince öğrenirim inşallah
ol yetmedi hal
Bağla gönlümü hak
Nefs yetmedi hal
Bağla ask ile ilahi hak

Ne eyler fani alparslan
Geçer Zaman olduk heder
Bu günler geçer biter
Zaman gelir biter imiş

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH

Benim canım uyanıktır, dost yüzüne bakan benim,
Hem denize karışmağa, ırmak olup akan benim.

Irmak gibi ben çağlarım, gah gülerim, gah ağlarım,
Nefsin ciğerin doğrarım, kibri kini yıkan benim.

Yunus Emre

(Biraz kendimi buldum yoksa haddime degil bu kadari)

Son düzenleme:

GERMO

Engellendi
sef_er ustam bilmiyorum yine bir engelleme mi yedim, öğlen dendir bu hata çıkıyor, siteye giriş yapamıyorum, başka bir android den giriş yapabildim, mayhem Kafkaslı ustam bir zahmet bilgi verirseniz sevinirim ustalarım, teşekkür ediyorum anlayışınız için.

Uyarı: mysqli_get_server_info (): 162 satırında /var/www/vhosts/definesohbeti.com/httpdocs/vbseo/includes/functions_vbseo_db.php dosyasında geçersiz nesne veya kaynak mysqli

sef_er

Operatör
GERMO banada oldu bir iki saat giremedim, araza veriyordu

herkezi yoluna bırak kardeşim giden gitsin.mahşer günü kim se kimseyi tanımayacak,herkez kendi yaptıkları ile baş başa kalacak.sen küçük düşmedin yüceldin.hepsi bu dünyalık.Rabbim kimseyi doğru yoldan şaşırtmasın.kimse aç kalmaz korkma,şu yazdıkların ile gönlümde taht kurdun,yolun açık olsun kardeşim.
Allah razı olsun değerli insanım kardeşim.. Dediğin gibi herkes mahşer günü yaptıklarıyla kalacak.. Olan olmuş bitmiş yapılanların kimseye faydası yok hepimizin yolu açık olsun sağol

sef_er ustam oyun bozanlik yok anca beraber kanca beraber, ZİKRULLAH ustam ilk günden itibaren diyorum, kimi çılgın kimi yaramaz çocuk gibi, kimi rengarenk görünsede, burdakilerin çoğu özellikli ve ayrıcalıklı diye düşünüyorum, şimdi desem yanlış anlaşılacak, bilinki burdakiler özelsiniz, Allah cc hepinizden razı olsun inşallah.
Allah razı olsun, aynı fikirdeyim ustam buradakiler özel