oncede dedim iyiki sana inanmiyorlar şükür Allah'aBeni buldular yetistik
ol yetmedi halZİKRULLAH sen boş degilsin, Kâbe ye gidenlerdenmisin bilemedim, arada kaynasin, bu kadar is boşa olmaz, rabbani bir hikmet var gelince öğrenirim inşallah
Allah razı olsun değerli insanım kardeşim.. Dediğin gibi herkes mahşer günü yaptıklarıyla kalacak.. Olan olmuş bitmiş yapılanların kimseye faydası yok hepimizin yolu açık olsun sağolherkezi yoluna bırak kardeşim giden gitsin.mahşer günü kim se kimseyi tanımayacak,herkez kendi yaptıkları ile baş başa kalacak.sen küçük düşmedin yüceldin.hepsi bu dünyalık.Rabbim kimseyi doğru yoldan şaşırtmasın.kimse aç kalmaz korkma,şu yazdıkların ile gönlümde taht kurdun,yolun açık olsun kardeşim.
Allah razı olsun, aynı fikirdeyim ustam buradakiler özelsef_er ustam oyun bozanlik yok anca beraber kanca beraber, ZİKRULLAH ustam ilk günden itibaren diyorum, kimi çılgın kimi yaramaz çocuk gibi, kimi rengarenk görünsede, burdakilerin çoğu özellikli ve ayrıcalıklı diye düşünüyorum, şimdi desem yanlış anlaşılacak, bilinki burdakiler özelsiniz, Allah cc hepinizden razı olsun inşallah.