T Trakya39 Yeni Üye Katılım 2 Şub 2020 Mesajlar 24 Tepkime puanı 32 Puanları 4 12 Şub 2020 #49 karakus1' Alıntı: sarı gölü arıyorum. yerini bilen var mı? Genişletmek için tıkla ... Kirklarelinin xxxx koyunde kudret kale hepsi ayni köy civarinda
karakus1' Alıntı: sarı gölü arıyorum. yerini bilen var mı? Genişletmek için tıkla ... Kirklarelinin xxxx koyunde kudret kale hepsi ayni köy civarinda
N N@rkoz Member Katılım 13 Ara 2020 Mesajlar 35 Tepkime puanı 28 Puanları 3 24 Haz 2021 #50 eski' Alıntı: Kekliklerin fotosunu paylaşırsan görmüş oluruz. uzun zamandır kayda değer yeni birşeyler göremedik. Genişletmek için tıkla ... Bu konuya ait kaydı buldum, kitap çalınmıştı ama zamanında fotoğraflamışım. Bazı yerleri karaladım. Merak eden bulur zaten
eski' Alıntı: Kekliklerin fotosunu paylaşırsan görmüş oluruz. uzun zamandır kayda değer yeni birşeyler göremedik. Genişletmek için tıkla ... Bu konuya ait kaydı buldum, kitap çalınmıştı ama zamanında fotoğraflamışım. Bazı yerleri karaladım. Merak eden bulur zaten
N N@rkoz Member Katılım 13 Ara 2020 Mesajlar 35 Tepkime puanı 28 Puanları 3 24 Haz 2021 #51 murat5164' Alıntı: Kardeşim esip gürledin resim koyar kanitlarim frlan diye ama lafda kaldi ortaya bisey koyduğun yok sadece lafta koyuyosun.şu reaimleri koydansa kanitlasan bazi seyleri. Genişletmek için tıkla ... Son mesajda paylaştım.
murat5164' Alıntı: Kardeşim esip gürledin resim koyar kanitlarim frlan diye ama lafda kaldi ortaya bisey koyduğun yok sadece lafta koyuyosun.şu reaimleri koydansa kanitlasan bazi seyleri. Genişletmek için tıkla ... Son mesajda paylaştım.