:72::234:Balik var mi o irmakta
:72::234:Balik var mi o irmakta
youtube gibi siteye yükleyip daha sonra buraya link atabilirsin . Bu yerin şelaleden gelen su yolu kapatıp incelene bilir işaretlediğim yerleri yakından inceleyip temizle şurda demek kolay değil göze çarpan yerleri işaretledim Yerle alakalı ne kadar resim olursa sonucada okadar hızlı gidilir vardır yoktur artık nasip :3:Ekli dosyayı görüntüle 189992Ekli dosyayı görüntüle 189993Ayrıca siteye video yükleyebiliyor muyuz?
Orayada bakarsınız resimde yuvarlak içine alıp okla gösterdiğim taraf yığma gibi örülü yerler görünüyor yada bana öyle geldi dediğiniz yer murç izlerinin olduğu yer bana sizin düşündüğünüz gibi gelmedi bu tarz izleri takip etmek gerek son nokta göremedim sizin düşünceniz sanırım kaya içinde kasa buliyim aliyim gidiyim fakat bu oymaların öyle demiyor çok çalışırsın diyor :200: Naipseolur bunlar benim düşüncelerim siz İlk yüklenen resimlerdeki gibi çevre resimleride ekleyiniz detayı yakalayan arkadaşlar yön göstericektir .Peki bizim kapak düşündüğümüz yer hakkındaki fikirleriniz?
doğal oluşum değil dostum eşkıya ışı güzel bir yer yerinEkli dosyayı görüntüle 190014Çalıştığımız ve kapama olduğunu düşündüğümüz taş sizce doğal oluşum mu ustalar? Kırmızımsı kiremit tozu gibi akıyor darbe alan yere su dökünce