SatukBuğra
Member
Ustam konuda degıl onu da olacak tı sarı güller ustam)SatukBuğra ne gülü kime yazıyorsun .
Ustam konuda degıl onu da olacak tı sarı güller ustam)SatukBuğra ne gülü kime yazıyorsun .
Hayirli gunler arkadasim..garanti diye birsey olmaz sonucta biz koymadik.ilk once resimler veya en azindan bir mazisi olmasi lazim diye dusunuyorum..yerin halkali meydandakimi yoksa altinsehirde magaranin ordakimi, emin olki burdaki arkadaslar cogu bilgiye sahiptir sananbirnyol gosterilir ennazindan yardimci olunur.. uçmuş arkadasa katiliyorum belki bende senintaniyorum .guvenme arkadasim emin olki kimsede sana guvenmez.sen makina ariyacagina adam ariyacagina bilgi foto paylas arkadaslarda yardimci olsun yardimci olalim..kolay gelsink*cekmece
(konu dışı) ustam mesaj kutun dolmuş özel mesaj gitmiyor bilgin olsun@Turko ustam oradan yola çıkınca Erzuruma da uğrar bir çayımı içersin artık. Kışa denk gelirsen kayak kayar karın üstünde mangal ve semaver keyfi yaparız, yaza denk gelirsen ondada yapacak birşeyler buluruz artık
@arap40 kardeşim sanada güzel bir tavsiyede bulunayım. Cihaz herkesde bulunur ama çözüm ve güven herkesde bulunmaz. O yüzden herkezden yüz yüze destek isteme.
Gelmezmiyiz kıymetli ustam seve seve , Rabbim nasip eder inşallah.Turko ustam oradan yola çıkınca Erzuruma da uğrar bir çayımı içersin artık. Kışa denk gelirsen kayak kayar karın üstünde mangal ve semaver keyfi yaparız, yaza denk gelirsen ondada yapacak birşeyler buluruz artık
arap40 kardeşim sanada güzel bir tavsiyede bulunayım. Cihaz herkesde bulunur ama çözüm ve güven herkesde bulunmaz. O yüzden herkezden yüz yüze destek isteme.
Ustam dediğiniz üye farklıdır ben yeni sayılırım , yurt dışında okudum Jamaika li eleman lar hergün biriyle kavga edip kodeslik olduğum için El Turko derdi onların ülkesinde göçmen mafya demekmiş anlamı. Kendime has havam vardır benide seversinYazıları ve yorumları takip ediyorum yazılarından anladığım kadarıyla Turko Sen bizim eski türksün dimi fesli sakalllı mustafa :244: