bende seni yancı zannetmiştim her şeyi beğeniyosun ya dostum bak sende klavye delikanlısı çıktınO zaman bizde soyle diyelim sitede deger biçmek yasaktır
bende seni yancı zannetmiştim her şeyi beğeniyosun ya dostum bak sende klavye delikanlısı çıktınO zaman bizde soyle diyelim sitede deger biçmek yasaktır
sarı olan 2,5gr ustasarı olan paranın gr nedir .
Hürmetler ustam saygılar.@ıYı ustaya selamlar.Hayırlı günler.
Ekli dosyayı görüntüle 251453Ekli dosyayı görüntüle 251454 ustam bunlar yıllar içinde tek tek toplanmış para malzemeler de sıkıntı yok. müzeye gitsek hakkını verirlermiHürmetler ustam saygılar.
resimlerden bakıldığında replika gibi görünüyor(en azından topraktan çıkmamış.)ama yinede bir ekspere teyit ettrin.yada müzeye götürün orada kesin sonuç alırsınız
resim özükmüyor usta.link kırık
sitedeki hiçbir üye ile bu şekilde alaycı bir dille konuşma hakkınız yok. sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Amacınız yardım almak değilde alay etmek ise buna müsaade edilmeyecektir. lütfen kullandığınız dile dikkat edin.bende seni yancı zannetmiştim her şeyi beğeniyosun ya dostum bak sende klavye delikanlısı çıktın
Kimseyle alay etmek istemedim sadece elimde olan malzemeye replika, sahte denmesi can sıktı o kadar varsa kırılan dökülen ÖZÜR.sitedeki hiçbir üye ile bu şekilde alaycı bir dille konuşma hakkınız yok. sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Amacınız yardım almak değilde alay etmek ise buna müsaade edilmeyecektir. lütfen kullandığınız dile dikkat edin.