hocam bu arazide şekil görünce araştırma merak hırs
heyecan verici amaç yerin altındaki ni yer yüzüne çıkarmak değil ben yer söyleyim biri gelsin alsın izlemesi bile bana haz verir ancak forumda biri kuyu der biri sunak der biri altını kaz der biri mesafe verir sanırım burdaki üyeler ben gibi sadece keyif amaçlı cevap veriyor şöyle bir geçek var ki bi kaya vardır üstünde sunak vardır bunun uygarlıkla alakalı anlamları farklı olabilir öncelikle resimler incelenirken isterimki bölge sorulsun sonuçta karadeniz ise farklı medeniyet doğu ise farklı medeniyettir. sunak bu kuyuda olabilir belkide eskiden misket oynuyorlardı bikaç hocam hariç genelleme yapacak olursak biri kara diyor biri ak diyor.amaç nokta atışı yapmak soru sormak cevap odaklı olmalı kafa karıştırıcı değil alır gider cihazı ararım sinyali bulurum kazarım çıkarmak istesem ancak amaç bu değil başta dediğim gibi resimler görünsün ki tüm camia tecrübe etsin ülkemizin tarihi yüzü ortaya çıksın. 5. sayfaya gelmiş konu ancak ortada sadece sunak var kuyu var kanal var işçilik var eeee bunu zaten bende gördüm ve fotoladım. inşallah sözlerim yanlış anlaşılmamıştır hocalarım