çeviriyorum oraya kadar sorun yok programda araç çubuklarında yok ve ayrıntılardan da bulamıyorum Nil üstadımbirşeyleri eksik yapıyorsun ustam video yu tekrar izle bence data dat ı grid e sonrasında out a çevireceksin
çeviriyorum oraya kadar sorun yok programda araç çubuklarında yok ve ayrıntılardan da bulamıyorum Nil üstadımbirşeyleri eksik yapıyorsun ustam video yu tekrar izle bence data dat ı grid e sonrasında out a çevireceksin
hocam çok teşekkür ederim.saygılar
hocam çok teşekkür ederim.saygılar
bencede şaşırdım kaldım sabahtır uğraşıyorum :20:enterasan bir durum
Ben bu soruyu daha önce @Nil hocama sordum sağ alt köşedeki iki in in ortalamasını alacaksınız.derinlik ölçüsü böyle tespit ediliyor.Hatam varsa düzeltilebilir.saygılarÜstatlar iyi akşamlar şimdi bu metre işinde yardımcı olsanız surferde metreyi aşşağıdaki in yazan yerde ki değerler mi başka bir yerden mi bakmamız gerek
bencede şaşırdım kaldım sabahtır uğraşıyorum :20:
evt haklısınız en iyisi sabah tekrar video izleyerek denemekte fayda var . sorularımızı yanıtsız bırakmadığınız için sağolunbence baştan sakin birdaha tekrarlayın bazen hatamızı anlık farkedemiyoruz
ortalamayı nasıl alacağız örneğin 2.22in 8.40in. 4.42in X 6.32in Var birde yanında bunun ortalaması nasıl olacakBen bu soruyu daha önce @Nil hocama sordum sağ alt köşedeki iki in in ortalamasını alacaksınız.derinlik ölçüsü böyle tespit ediliyor.Hatam varsa düzeltilebilir.saygılar