Adam78 bizde bir aile mezarı gibi bir yerde olup onun ortasında anıt dua etme yeri gibi bi sey düsündük. Nil hanıma o yüzden demistim bi daha bakmaya gerek var mı?yoksa direkt kazalım mı diye sormaktı amacım..
timur964 hocam resimde ki etiketi net okudum kireçtaşı diyor..bizim ki mermer ve bu kadar çok yazı yok..3 satır var..taşın işlemesiz gövde kısmı 60-70 cm falandır..
evet aklım da Nil hanım..yarın basit bi iş var çakıl mezarı tahminim kazma kürege bile ihtiyac duymayacagız bir günlük bi iş..o mezar işide sonuclansın hepsine bi konu açacagım hem örnek teşkil eder düşüncesindeyim..
@timur964 hocam resimde ki etiketi net okudum kireçtaşı diyor..bizim ki mermer ve bu kadar çok yazı yok..3 satır var..taşın işlemesiz gövde kısmı 60-70 cm falandır..
timur964 resim de taşın üzerine spor ayakkabıla basan benim hocam..boyum 1,80cm taş kemer bölgemden 5-6 cm yükseklige denk geliyor..tahmini 500 kg civarı vardır..taşın dayandıgı yer 70 cm horasanla harclanıp cesitli taslarla örülmüs hilal seklinde..tas hilalin icinde kalıo..