Surfer'den Kordinatlara Filtreleme Yaparak Görüntü Elde Etmek

Sedegor

Engellendi
Dünyanın düz oldugunu her kes bilecek bir gün !
Sedegor Ekli dosyayı görüntüle 176678 toplamda 6 ayrı hedef var açık olduğunu bildiğin odaya denk gelen varmı varsa hangisi ?
Odalar dağılım göstermiş gibi

Yani odaları bir birine yaklaştırsak aynı orantıda şekil oturuyor .

Kırmızı isaretledigim yer boş oda içeri girdiğim bu odadan diğer odalara ulaşabiliyorum.

Bu odaların 4 ünü gözümle gördüm. Diğerlerini % 100 tesbit ettim. Nil ustam.

Zaman vakit harcadınız çok teşekkür ederim.

Nil

Engellendi
Sedegor usta ben yeri ve odaların dağılım şekillerini bilmiyorum , doğru çekim olup olmadığına dair onay yada red verirseniz kalan göreselleri de paylaşıcam . bu arada işaretlemelere bakmayın odaların dağılımı daha dar alana iner araziye gidildiğinde. diğer odalara girdinizmi ? içlerinde metal olanlar var ?

Sedegor

Engellendi
Sedegor usta ben yeri ve odaların dağılım şekillerini bilmiyorum , doğru çekim olup olmadığına dair onay yada red verirseniz kalan göreselleri de paylaşıcam . bu arada işaretlemelere bakmayın odaların dağılımı daha dar alana iner araziye gidildiğinde. diğer odalara girdinizmi ? içlerinde metal olanlar var ?
Ustam odaların dağılımını daha yakın düşünürsek bir birine kesinlikle doğru.

İlk oda hariç boş olan metan gazı yok hava alıyor.

Diğer odalarda metal var metan gazı var. Odalarda metaller kısmi olarak görülmüş. Biriken metan gazıda dışarıya salınmamıs tekrar kapatılmıştır.

Odanın birinde ise Lahit var. Çekimin çok az hatalarla doğru olduğuna tarafımdan onay aldınız.

Aramızda kalsın :)

Son düzenleme:

Sedegor

Engellendi
Nil metallerin ve Lahitin cekimini bekliyorum. Çürümüş elbise ve eşyalarıda tabi.

Burda insanların aklına şu soru gelir Gördünüz madem niçin almadınız. Bu soruyu gerçek bir defineci sormaz. Her şeyin zamanı ve adabı vardır. Acele iş hiç olmaz. Günü ve saati var. Kısacası.

Son düzenleme:

Sedegor

Engellendi
Nil birinci ve ikinci çıktı bire bir. Ve buraları ben boşaltım. Diğer Resimler hangi noktada kestiremedim.

İkinci resimdeki metal olan odanın kapağını actıgımda hatta bayıldım :) tekrar kapadık içerde hala yogun metan gazı var.

Son düzenleme:

Nil

Engellendi
Sedegor usta sana özelden iki koordinat atıcam biri lahitin yeri diğeri ise içinde metal olan odanın yeri hani şu metal boşluk yazan odayı özele atıyorum şimdi. zaten 1 ve 2 dediğim doğrudur boş . burda insanlar umarım anlamışlardır bu sistemin çalışırlığını ve çok derin çabalar sonunda noktalamayı 3 bilemedin 5 m kadar indirebildim .hedeflerin derinliklerini de yazıyorum koordinatlar ile beraber çok derinde değiller

Sedegor

Engellendi
Sedegor usta sana özelden iki koordinat atıcam biri lahitin yeri diğeri ise içinde metal olan odanın yeri hani şu metal boşluk yazan odayı özele atıyorum şimdi. zaten 1 ve 2 dediğim doğrudur boş . burda insanlar umarım anlamışlardır bu sistemin çalışırlığını ve çok derin çabalar sonunda noktalamayı 3 bilemedin 5 m kadar indirebildim .hedeflerin derinliklerini de yazıyorum koordinatlar ile beraber çok derinde değiller
Yani bende anladım :) eleştirdim iyi oldu :)

Biz zaten bir kaç kişi 4 yıldır bu işin peşindeyiz ama bizde 59 ila 150 metre sapmalar oluyor. Burda ise birinci odayı benim cizdigim kırmızı dairenin arkasına getirdiginizde ve odaların bir birine uzaklıgını daha yakın düşündüğümüzde olay tamam.

Bilal Bey

Member
Ellerine sağlık Nil üstadım. Sedegor ustamın açtığı yeri görmeden tarif etmek, işlemin doğru çıkması gözümle gördüğüm için ayrı sevindirdi beni.
Anlamadığım tek şey Surfer'in çalışma mantığı. Program, uydu datasını kullanıyor onu anladım; ama uydu nasıl ve neye göre, hangi teknolojiyle oda, metal hatta özellikle derinlik gibi dataları alıyor.

Bilginiz var mı? Arkadaşlarla bunu tartışıyoruz.