Nil
Engellendi
Sedegor Ekli dosyayı görüntüle 176678 toplamda 6 ayrı hedef var açık olduğunu bildiğin odaya denk gelen varmı varsa hangisi ?
Odalar dağılım göstermiş gibiSedegor Ekli dosyayı görüntüle 176678 toplamda 6 ayrı hedef var açık olduğunu bildiğin odaya denk gelen varmı varsa hangisi ?
Ustam odaların dağılımını daha yakın düşünürsek bir birine kesinlikle doğru.Sedegor usta ben yeri ve odaların dağılım şekillerini bilmiyorum , doğru çekim olup olmadığına dair onay yada red verirseniz kalan göreselleri de paylaşıcam . bu arada işaretlemelere bakmayın odaların dağılımı daha dar alana iner araziye gidildiğinde. diğer odalara girdinizmi ? içlerinde metal olanlar var ?
Yani bende anladım eleştirdim iyi olduSedegor usta sana özelden iki koordinat atıcam biri lahitin yeri diğeri ise içinde metal olan odanın yeri hani şu metal boşluk yazan odayı özele atıyorum şimdi. zaten 1 ve 2 dediğim doğrudur boş . burda insanlar umarım anlamışlardır bu sistemin çalışırlığını ve çok derin çabalar sonunda noktalamayı 3 bilemedin 5 m kadar indirebildim .hedeflerin derinliklerini de yazıyorum koordinatlar ile beraber çok derinde değiller