Surfer'den Kordinatlara Filtreleme Yaparak Görüntü Elde Etmek

Sedegor

Engellendi
Dünyanın düz oldugunu her kes bilecek bir gün !
Bilal Bey ben tartıştım kaç gündür. Özelden sorguladım Ustayı ve ustaları, ve nasıl bakılır bildiğim halde. Kendimde baktım dadaş25 kardeşim de baktı.

Sonuç bu işte yazılanlar doğru. Eleştirinin sorgulamanın bittiği yer bana göre. NOKTA kocaman.

Ben burda RAMA Mala kullandım. Derinlik 6 ve 9 metreye kadar inen yerler var

Ve ben bu eleştiriyi siz üyeler için yaptım. Zira benim elimde imkanlar var. Her türlü her yere noktayı koyarız.

Ama 60 kilo cihaz taşımak yerine bu daha pratik. Ustamız yarım saat yoruluyor tabi en az yarım saat.

Son düzenleme:

Nil

Engellendi
Sedegor bilalbey olay sadece surfer meselesi değil çok daha komplike bir durum var bu çekimler sadece yüzeysel çekimler , yani ayrıntılı detaylı çekimlerde aralarda görünmeyen kapaklı sandukalar ve noktalamaya çoook çok daha yaklaşılıyor sadece çok zahmetli oluyor

Sedegor

Engellendi
Sedegor bilalbey olay sadece surfer meselesi değil çok daha komplike bir durum var bu çekimler sadece yüzeysel çekimler , yani ayrıntılı detaylı çekimlerde aralarda görünmeyen kapaklı sandukalar ve noktalamaya çoook çok daha yaklaşılıyor sadece çok zahmetli oluyor
Yani yine zahmete girmedim senin için bu kadar kâfi diyorsun :)

Nil

Engellendi
Sedegor doğrudur :) sana ve arkadaşlarına bu yer hatta torunlarınıza bile yeter . ardesi aldınız işi de biliyosunuz , inş mavaffak olursunuz

Sedegor

Engellendi
Sedegor doğrudur :) sana ve arkadaşlarına bu yer hatta torunlarınıza bile yeter . ardesi aldınız işi de biliyosunuz , inş mavaffak olursunuz
Ustam Allah gönül zenginliği versin. Zira biz bildiğimiz halde gördügümüz halde el vurmadık. Her şeyin sebebi var vakti var, nasiplisi var nasipsizi var. Sadece defineci olmak olayı çözmek yetmiyor. Bunun gibi 100 ün üzerinde yer var. Vaktin olsa atarım bir kaç konum. 17 ton saf altın olan yer var :)

Sedegor

Engellendi
Tekrar teşekkürler, gerekli miktarı özelden yaz :) hesaba aktarırım. Gece gece 2 saat zaman harcamak bedelsiz olmaz.

İyi bir çalışma oldu, inşallah dahada geliştirirsin. Atom gibi çalışanlara araştıranlara ihtiyaç var Ülkede. Ve sende gelecek var.

Nil

Engellendi
Sedegor ustam bu tip bişeyin makarasını yapma ALLAH korusun sonra para karşılığı baktım sanırlar

Sedegor

Engellendi
Sedegor ustam bu tip bişeyin makarasını yapma ALLAH korusun sonra para karşılığı baktım sanırlar
Öyle bir şey yok . Sen değil sadece Tüm sitede parayla felan bakan yok. Ama bu yeri alabilirsem içimden gelerek göndermek isterim bir kısmını. Lakin özelden yazdığım engeli geçmem biraz sürecek.

Nil

Engellendi
Sedegor usta teşekkürler öyle bir durum gerçekleşirse ozaman hayır demem :)

Bilal Bey

Member
Sedegor ustam inanmasam zaten ben yapmam. Sadece mantığını merak ediyorum.
Mevlâ hayırla yemeyi yedirmeyi nasip etsin bu arada.
Nil üstadım bu komplike durumu az buçuk açar mısınız? Olay basitçe nasıl işliyor bilginiz var mı?

Bilal Bey

Member
Sedegor ustam inanmasam zaten ben yapmam. Sadece mantığını merak ediyorum.
Mevlâ hayırla yemeyi yedirmeyi nasip etsin bu arada.
Nil üstadım bu komplike durumu az buçuk açar mısınız? Olay basitçe nasıl işliyor bilginiz var mı?