Bende iddea ediyorsun demedim yani bu topragi sadece uydu dan görüp pro ile birseyler yapip altinda buldugun birsey ne kadar dogru olabilir onu dedim benWise99 zaten ben iddia etmiyorum.tesadufmudur yoksa reelmi bilemiyorum. Asil isi yer alti goruntuleme ile yaptim zaten .
Ben bunlara bunlara inanmam ben zor olani ama neticesi kesin olani yaparim biraz zaman aliyor benim yontemim yoksa en iyisi benim ki zaman yerin musait olmasi ve birazda bilgi cihaz isi bulduktan sonra giriyor ama simdi cihazim yok beklemedeyim ins ideal bir cihaz secebilirsem alacm ama zor yeni cikacak cihazlari beklilm birazda ne ekleyebilmisler bu tekneloji ile die yoksa cihaz durumlari ortadaWise99 ins . siz genede reel den sasmayin derim sahsen ben oyle yapiyorum.reelden kastim da bu sistemler degil .bilinen tenolojiler yani . saygilar
Ustam hangi dosyayı ekleyeyim ?@dadas_25 ustam 0 -1 mantığını kaptım.
rica etsem dosya.tcye koyup link atarmısınız.
Ustam hangi dosyayı ekleyeyim ?
O kısmı elle yapıyorum. Onada program yazarsak bize gülerler :23:ustam sourceden izleri çıkartıyoruz ya exelde işleyeceğimiz zaman kordinatları 1.2 sutüna koyunca c nin altında 0 0 -1 0000 -2 000000 -3 varya bende onlardan yok sizin videonun 5.29 dakkasındaki bölüm en sonda -81 yapıyorsunuz ya orası yok bende