Ustam surferi şifrelediğimi sanmıyorum şifreli olduğundan emin misin? Eğer öyle ise indirip tekrar yükleyeceğim çünkü uzun zaman oldu ben de tam hatırlamıyorum. Yine de şifreli ise şifre: Define Sohbeti, Define İşaretleri Soruları ve Cevapları olarak son kez gir açmazsa alternatif link atayım sana@toyalp ustam denedim ama surfer14 ü bu şifre ile açmadı. Birkaç kere denedim ama olmadı ustam.
Ustam webmaster olmadığım için düzeltemiyorum ve direk link olarak atıyor. sen o şifrenin önüne www. ekle öyle deneUstam surferi şifrelediğimi sanmıyorum şifreli olduğundan emin misin? Eğer öyle ise indirip tekrar yükleyeceğim çünkü uzun zaman oldu ben de tam hatırlamıyorum. Yine de şifreli ise şifre: Define Sohbeti, Define İşaretleri Soruları ve Cevapları olarak son kez gir açmazsa alternatif link atayım sana
Denedim ustam açılmıyor.Ustam surferi şifrelediğimi sanmıyorum şifreli olduğundan emin misin? Eğer öyle ise indirip tekrar yükleyeceğim çünkü uzun zaman oldu ben de tam hatırlamıyorum. Yine de şifreli ise şifre: Define Sohbeti, Define İşaretleri Soruları ve Cevapları olarak son kez gir açmazsa alternatif link atayım sana
ustam onu da şimdilik buradan indir ben düzenlerim o dosyayıDenedim ustam açılmıyor.
Resimdeki koordinatlardan ortalardan bir tane seçip google earth proya yapıştırıp arattır bakalım ne olacak ustam.@dadas_25 ustam resimde gordugun gibi devam ediyor neden olmuyor insufficiend data after 3 or more XYZ triplets required yaziyor grid data da advences options sonuk yanmiyo
Muhtemelen koordinat dosyasında veya formatta hata yapıyorsun. Benim son yüklediğim video formatında denedin mi?@toyalp ustam baska biryer cikti tuz golu tarafi yanlis yer neden oyle oldu ne yapmam lazim
pusula17 . sizin sistemin tarzi benimki ile alakasiz , bundan dolayi yorumlamam imkansiz benim tarzda ,boyle cikiyor yorumlamak ta cok basitEkli dosyayı görüntüle 174570 siyahlar bosluk,kirmizilar metal. Soldaki buyuk siyahin icindeki dortgen,lahit. Burasi acik biyer. Daha once baska yerlerde paylasmistim bu cekimi .eski cekimlerden biri.sizin teknik farkli , ben yorumlayamam.saygilar
Ustam google earth pro'yu silip tekrar yükledim.Sizin gerekli programlar dediğiniz yerden. realtime gps görünüyor ama basecamp görünmüyor.ve tanıtın dediğiniz şey nasıl yapılıyor? teşekkür ederim.Gerekli programları indirebileceğin bağlantıyı veriyorum. Bu seferde yapamazsan seni banlarım
Kurulum için gerekli eklentiler kendim yükledim sonra virüslü falan deme
@pusula17 ustam sen de linki tıklayıp mapsource dosyası içindeki tüm eklentileri sırası ile kur
1-Osm generic windows exe dosyasını kur
2-open topomap turkey exe dosyasını kur
3-Basecamp exe dosyasını (kurulu değilse) kur
4-Mapsourceyi de kurduktan (kurulu değil ise) sonra haritalar ve koordinatlar otomatik tanıtılmış olur. Aksi durumda hem Garmin'e hem Mapsource'ye ayrı ayrı tanıtın.
5-Google Earth Pro'da da otomatik olarak Real Time ve Basecam botunlarının görülmesi lazım şayet hala göremiyorsanız silip tekrar yüklemekte fayda vardır.
Önemli Not: Google Earth'ın başka bir sürümü kullanıyorsanız 5.madde geçersizdir. Bu madde sadece Google Earth Pro için geçerlidir.
Google Earth Pro ücretsiz olup kurulumu da çok basittir bilginize.
Bende gerekli diğer programlar da yok diyorsanız buyrun onları da vereyim daha da kimse yapamıyorum demesin.
Gerekli programlar
TCX Converter kullanmak isteyenler için ayrıca Türkçe dil dosyasını kurup ekledim. Gerekli talimatları beni oku dosyasında mevcuttur. Hayırlı olsun
Rar şifreleri: definesohbeti.com
Herkese kolay gelsin.
Excel dikkat edersen bazı koordinatın , leri yanlış yerde ve aralarında boşluk var. O yüzden hata alıyorsun. Koordinatları düzgün bir şekilde excel e yüklemezsen hata almayacaksındır.@dadas_25 ustam resimde gordugun gibi devam ediyor neden olmuyor insufficiend data after 3 or more XYZ triplets required yaziyor grid data da advences options sonuk yanmiyo