Surfer'den Kordinatlara Filtreleme Yaparak Görüntü Elde Etmek

lazopo53

Member
ustam surfer14 çok güzel program en azından olup olmadığı anlaşılıyor ancak derinlik ölçemiyorum. Derinliği ölçebilmek bu işin can damarıdır. bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.saygılar..
surfer de sağ alt tarafta z: nın yan tarafında yanında in yazan sayı derinliğinizdir.görebilmek için açtığınız resmin dolu bölgesine oku götürün

lazopo53

Member
mavi üstü siyah, metal ya da değerli olarak düşünüyoruz, fakat daha önce belirttiğim gibi hala kesin bilgi diyemeyiz. sezon açılınca üstadlar bir oda açar ve bize kordinat atar bakın der, o zamanki renklere göre gerçek yorumu yapabiliriz. şu an tahmin yürütüyoruz.
dostlar renk scalasında öğrenebildiğim gravity 2 yi tercih edin.Siyah nokta değerli metal oluyor.

Kötü ruh

Yeni Üye
surfer de sağ alt tarafta z: nın yan tarafında yanında in yazan sayı derinliğinizdir.görebilmek için açtığınız resmin dolu bölgesine oku götürün

benimde takıldığım nokta orası, çok haneli rakam var in yazan yede,

ha birde çıktıyı earth'a yapıştırmayı bilmiyorum halen,

ayrıca link için teşekkürler, indiriyorum, kurdunmu sen gerçekten 15 mi bu linkteki?

Kötü ruh

Yeni Üye
buda 14 malesef :) 15 sürümünde voxler'e benzer özellikler var, kurulumda 14 ü kaldırıp 15 i kuruyor güya ama 14

dadas_25

Süper Moderatör
Süper Moderatör

Kötü ruh

Yeni Üye
Where's The Path 3

bu site çalışıyor ı sütünunu genişletince metre görülecektir

grid reference finder'ı kullananlar bu linki kullanabilirler, on numara diyebilirim,

sadece exelde sütünlara böleceksiniz, unutmayın sütunları genişletip metreyi bulun ve öyle sütun bölün

Son düzenleme:

Kötü ruh

Yeni Üye
bu arada özür dilerim gerçekten lazopo 15 sürünü paylaşmış yeni farkettim, ama 3D view çalıştıramadım nedense