Nil
Engellendi
genellikle izlekler seyrek ve aradaki mesafe fazla ise tam görüntü vermez..bu nedenle izlek birbirine ne kadar yakın ve sık olursa okadar iyi...2 çekim yapın ilkinde alanı genişçe çekin sonra şüphelendiğiniz yere odaklı daha ufak bir çekim yapın ve görüntüleri karşılaştırın..ayrıca görüntülerde çıkan geometrik şekilleri de (kare dikdörtgen yada beşgen ...vs) çok kaale almamak gerek...ilk resimde yarısı gözüken lahit dediğiniz yeri sadece resimlemek için gridreferencefinder sitesinde tekrar en baştan işlem yaptığımda lahit dediğiniz yer yine aynı yarısı gözükecek şekilde resimliyor. neden acaba?
Ekli dosyayı görüntüle 183834
peki sende bu işleri irdelemiş elekten geçirmiş birisin, o halde benim bir sorum olacak,Yeni metot, eski metot nereye kadar bi gidin bakalım.. Daha çok metotlar çıkar, benim metotla almışın görüntüyü ama ben bile anlamadım cümlesi yeterli zaten sistemi anlamaya
ki bunun sahtekarlık olduğunu ilk videoyu dadasa paylaşarak ben açıklamıştım, benim paylaştığım videodan türeme birkaç video ve teknik, bende azimle bekliyorum, mağmayı göreceğiniz günleri