artık nasipBu sonradan yapılmış kardaşım.
Amma epey olmuş. 20-30 sene önce gibi. Kayadaki renk bütünlüğünün bozuluşu ve figürün yapısı bize bunu söylüyor. Bu iş sizi yorar buna emin olun. Tavukla civcivi birlikte ben görmedim. Lâkin tek tavuk çok gördüm.
Bu işçilik de uygun değil.
Karar sizin elbette.
Kolay gelsin.
bakalım artık yakınında oldu oldu yoksa bırakcam burayıuzun zamandir paylasilanlar arasinda 1.siraya yerlesebilecek guzel bir isaret gorduk tesekkurler paypasim icin.sonucuda tecrube olur basarili olur insallah.hedeften fazla uzaklasmadan ugrasirsan sonuca gidebilirsiniz.ben kayalari tahmin ediyorum.
orjinalmiş gibi bakcam oldu oldu ha olmadı yön değiştiririm nasip artıkKardeşim işaretin kendi kanaatimce tamamen sahtedir. Sebenine gelince öncelikle yosun sadece tavukta ve çevresinde değil oymaların içinde de olması geredir. Buda resimdede görüldüğü gibi oymaları yeni yapıldığı gösteriyor.
İkincisi tavuk kabartma olup ayakları oyma yapacak kadar acemi bir sahtekarın çizimine denk gelmişsiniz. Büyük ihtimal ayakları kabartma yapmak için kullanılacak olan murcun ince olacağını kestiremeyip kalın murçla vurunca kırdı ve oyma yaparak yutturmaya çalıştı.
Burada bu işaret için boşuna emek harcamanıza gerek yoktur diye düşünüyorum.