O kadar bilmem ama en yakın zaman içerisinde ispatlı delilli bir şekilde kanıtlayacağım ..Hatırladığım kadarıyla birara yine paylaşılmıştı
O kadar bilmem ama en yakın zaman içerisinde ispatlı delilli bir şekilde kanıtlayacağım ..Hatırladığım kadarıyla birara yine paylaşılmıştı
Ustam tamam konuyu hallettim . Yorumlarınız için herkese teşekkürlerSahte dedikleri bazı üç kağıtçılar kendi yapıp yeri satıyorlar inşallah sizinki böyle birşey degildir
Sanırım haklısınız ustam. Boş geyik muhabbeti yapmayı seven insanlarızki site sahibi @Koray Kor bey sizin mesajınızı destekler nitelikte beğeni atmış. Oysaki geyik muhabbetini hiç sevmem gördüğümü yazarım ve diğer ustalarımızda gördüklerini yazmışlar. Madem çözmüşsün burdakileri sınamak içinmi açtın bu konuyu.Ustası , acemisi ,eskisi , yenisini bilmem ama bu işten anlayan ve yorumlayan birkac tane usta var , gerisi boş geyik muhabbeti yapmayı çok seven insanlar ki ; keza onlara da saygım sonsuz ama bu işi bilen adam yorum yapsın. Ben işareti çözdürmüş tespitini yapmışım adam hala yok doğal , yok bilmem sahte ... Bilmiyorsan yorum yapma abi yorum yapıp karşıdaki adamı da heyacanlandırma veya hüzünlendirme . Birde açıklama kısmında belirtiyorum ki bilen ustalarim yorum yapsın . Neyse yinede hepinize yorumlarınız için teşekkürler ...
Bazen, "haklısın" deyip geçmek en iyisi, tavsiye ederim.Sanırım haklısınız ustam. Boş geyik muhabbeti yapmayı seven insanlarızki site sahibi @Koray Kor bey sizin mesajınızı destekler nitelikte beğeni atmış. Oysaki geyik muhabbetini hiç sevmem gördüğümü yazarım ve diğer ustalarımızda gördüklerini yazmışlar. Madem çözmüşsün burdakileri sınamak içinmi açtın bu konuyu.
Yinede sana birşey yazacam, çevrede kilise yada değirmen yoksa burayla uğraşma. Selametle sağlıcakla kal
Konu sahibinin yazdığına sözüm yok, bizi tanımaz etmez. Fakat bizi tanıyanlara kaçyıldır birlikte olduklarımıza gelince, işte dediğinizi yapamıyor insan.Bazen, "haklısın" deyip geçmek en iyisi, tavsiye ederim.
Zaza16 dayi.Ustası , acemisi ,eskisi , yenisini bilmem ama bu işten anlayan ve yorumlayan birkac tane usta var , gerisi boş geyik muhabbeti yapmayı çok seven insanlar ki ; keza onlara da saygım sonsuz ama bu işi bilen adam yorum yapsın. Ben işareti çözdürmüş tespitini yapmışım adam hala yok doğal , yok bilmem sahte ... Bilmiyorsan yorum yapma abi yorum yapıp karşıdaki adamı da heyacanlandırma veya hüzünlendirme . Birde açıklama kısmında belirtiyorum ki bilen ustalarim yorum yapsın . Neyse yinede hepinize yorumlarınız için teşekkürler ...