ekrandan çekilmiş değilde kendi çektiğini paylaşırsan sevinirim.
tatar26 ustam buyur tilki ve domuz. Domuz ile tilki kic kıça bitisik
ekrandan çekilmiş değilde kendi çektiğini paylaşırsan sevinirim.
@tanrıdagı usta herkes görmeyebilir, görenler gördü göreceğini buldurana gösterene hamdolsun,ordra birde domuz var onuda bir ara inşallah görürsün teşekkürleryahu arkadaslar sakamisiniz siz. ne tilkisi ne tavsani. su gorduklerinizi tam olarak isaretleyinde bizde ne kadar salak oldugumuzu bi anlayalim. yada ne iciyorsaniz bir dublede ben rica edeyim...
ustadim bende dedim ki hatlarini belli edecek sekilde cizin ki bizde gorebilelim. demekki ben sizin baktiginiz sekilde bakamiyorum. yada gozumden kacan bisey var. latifeyle karisik hic bisey goremedigimi anlatmaya calistim. cok zor degilki cizip iste burda demek. insallah benim goremedigim sey vardirda emeklerin karsiliksiz cikmaz. kolay gelsin...@tanrıdagı usta herkes görmeyebilir, görenler gördü göreceğini buldurana gösterene hamdolsun,ordra birde domuz var onuda bir ara inşallah görürsün teşekkürler
TANRIDAGI ustam işte tilki, kuyruğu, kulağının biri beyaz biri siyah, ağzında avı tavuk mu? civcivmi? benim gördüğüm bu yine bir bak istersen, inşallah buluruz kardeşim, daha önce 2 tane konu açtım, biri <açık mağara ve çevresindekiler> ve <bu oymalar güzel> diye onların hepsi aynı yerde oymaların olduğu kaya kuru bir dere var onun kenarında, BulursamKader25 ustam birde şimdi bak olaya lütfen, Kafkaslı ustam sizdeamma ve lakin bu tarz belli belirsiz bir iscilikle yapilmissa bu isaret, mali uzakta aramaya gerek yok. dogal gorunumu verilmis olan isaretlerin mali cok buyuk bir olasilikla hemen yaninda yada cok yakin cevresindedir...
TANRIDAGI ustam işte tilki, kuyruğu, kulağının biri beyaz biri siyah, ağzında avı tavuk mu? civcivmi? benim gördüğüm bu yine bir bak istersen, inşallah buluruz kardeşim, daha önce 2 tane konu açtım, biri <açık mağara ve çevresindekiler> ve <bu oymalar güzel> diye onların hepsi aynı yerde oymaların olduğu kaya kuru bir dere var onun kenarında, BulursamKader25 ustam birde şimdi bak olaya lütfen, Kafkaslı ustam sizdeamma ve lakin bu tarz belli belirsiz bir iscilikle yapilmissa bu isaret, mali uzakta aramaya gerek yok. dogal gorunumu verilmis olan isaretlerin mali cok buyuk bir olasilikla hemen yaninda yada cok yakin cevresindedir...
Sedegor , Esteban74, Nihat k, 28karayel28, alderado, 61alanındauzman, divane, poseidon2023, APOLLONUS ustalar şimdi olay biraz daha çözüldü,@TANRIDAGI ustam işte tilki, kuyruğu, kulağının biri beyaz biri siyah, ağzında avı tavuk mu? civcivmi? benim gördüğüm bu yine bir bak istersen, inşallah buluruz kardeşim, daha önce 2 tane konu açtım, biri <açık mağara ve çevresindekiler> ve <bu oymalar güzel> diye onların hepsi aynı yerde oymaların olduğu kaya kuru bir dere var onun kenarında, @BulursamKader25 ustam birde şimdi bak olaya lütfen, @Kafkaslı ustam sizde