Dedektorburada Banner Mobile

Tüm ustalarimizin dikkatine öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum

saftilki

Moderatör
Moderatör
hazır te-100 yada flc 100 alıp bobini medifiye etmeyi düşünüyorum,
devrede birçok parçayı ayrı ayrı yerlerden topla kart yaptır vs uğraşamicam onunla

Azrad

Engellendi
hazır te-100 yada flc 100 alıp bobini medifiye etmeyi düşünüyorum,
devrede birçok parçayı ayrı ayrı yerlerden topla kart yaptır vs uğraşamicam onunla
Anladım.Paslaşırız yine.Şu işlerimi toplayayim bi kardeşim.Olmazsa benim cihazın kartını gönderirim sana bitince hepsine bin çeker

Azrad

Engellendi
Sensör leri de gönderirim montajı kutusunu kendine göre yaparsın ama şartım var bol bol arazide etüt yapıp raporlarsan bana

saftilki

Moderatör
Moderatör
Bol bol olayı biraz sıkıntı. Bayramlarda gidiyorum köye. Her gidişimdeki datayı atarım size. Arkeolojik yerler var

Apollon01

Moderatör
Moderatör
Sensör leri de gönderirim montajı kutusunu kendine göre yaparsın ama şartım var bol bol arazide etüt yapıp raporlarsan bana
Azrad ustam bizide ekle listeye ben emekliyim, boş zamanım da çok her türlü arazi yapılarını da bilirim inşallah kolay gelsin başarılar dilerim

avcıkartal1

Aktif Üye
bahsettiğin cihaz Türkiyede var direkt eşyanın görüntüsünü veriyor kemikse kemik paraysa para. sizler çok geri kalmışsınız surfer programıyla da teyit ettim nokta yanılmıyor google earth verileri. Ayrıca surfer programını çözdüm sizin yansımalarıyla karısıyo kafanız. topragın altına frekans göndermen seni hiç bir yere ulaştırmaz azrad. çünkü eskiden vardı ben de bir italyan radyosu mc661 e . deliriyo ancak gözünle göremediğin için umutsuzluk yasatıyo. artık gözümle görebiliyorum gerek yok böyle şeylere :D

Sedegor

Engellendi
Dünyanın düz oldugunu her kes bilecek bir gün !
konuda yapılmak istenilen cihaz piyasada çok 0 ila 10 0000 kHz frekans aralığı jeneratörler var hemde ucuz.
denendi yapıldı verim alınamadı kHz-Hz -FM frekanslarını geçin yapabikiyorsanız sadece Am frekans dalgası üreten bir jenaratörle ugrasın. Bu verici kolay işteeeee. Alıcıya dahi olman gerek cokkk ekmek yemelisin!

Mhmt82

Moderatör
Moderatör
konuda yapılmak istenilen cihaz piyasada çok 0 ila 10 0000 kHz frekans aralığı jeneratörler var hemde ucuz.
denendi yapıldı verim alınamadı kHz-Hz -FM frekanslarını geçin yapabikiyorsanız sadece Am frekans dalgası üreten bir jenaratörle ugrasın. Bu verici kolay işteeeee. Alıcıya dahi olman gerek cokkk ekmek yemelisin!
selamunaleykum usta nasılsın.. senin sistem ne oldu..başarı yakalayabildinmi cihazla..

GERMO

Engellendi
@Azrad hayirlisi arkadasim.ben vebbir arkadasim frekns uretenn bir sistem yapmistik ama alicisi cubuktu..bu sistemle boslugu kusursuza yakin buluyordu ayrica minareli elemekte basitti.ama metal algilama sikintisi vardi..fazla gelistirmeden biraktik..insallah basarirsin
Mhmt82 ustam boşluk ve mineral eleme sistemi hakkında bilgi verebilirmisiniz, şimdiden teşekkür ederimuustam.