Ekli dosyayı görüntüle 155003 işretlediğim taş farklı kontrol edersiniz
Şirvan ustam, çubuk tuttum, oymaya iki adım batı yönünde çapraz yaptı. İki parça taş çıkardık altı say. Orada çok fazla işaret var, karma karışık. Dolaysıyla kafam çok karışık. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Biraz daha ayrıntılı bilgi verirseniz iyi olur. Saygılar.Çubuk kullanmayı biliyorsanız işiniz kolaylaşır zemin altı oda var merdivenle inilen veya kolidor sonu oda var
İşaretlediğiniz yer kuzey yönü üstadım. Yamaçta görünen kayalık kısımlarda çeşitli kazılar yapılmış.Zemin altı oda mezarların giriş tespiti zordur ya kayalarda net bi işaret bulmak gerek girişi gösteren,ya kayaların yapısına bakarak tahmin yürütmek,ya yöne göre tahmin yürütmek veya teknolojik destekle yada deneme yanılma yöntemiyle kayanın etrafını dört dönerek kas yapmak
Ben verdiğiniz yönlere bakarak güney batı yönünü de göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim
Ekli dosyayı görüntüle 154996
Ekli dosyayı görüntüle 155019üçgenin durumuna göre önündeki kanalı dikkate al yön tarafın o taraf lakin burda mezar tek deyil çok zorlu bir yer üçgenin yanında kırmızı daire içine bir bakıver Ekli dosyayı görüntüle 154918
Üçgenin en kısa kenarı kaç cm üçgenin iç acılarından en küçük olan batıyamı bakıyor. Dere yatağında çatal yapan yerde yığma varmı bunlarin cevabini ver birşeyleri netleştirelim
Ekli dosyayı görüntüle 155027Üçgenin en kısa kenarı kaç cm üçgenin iç acılarından en küçük olan batıyamı bakıyor. Dere yatağında çatal yapan yerde yığma varmı bunlarin cevabini ver birşeyleri netleştirelim