Üçgen oyma

Sharpa

Aktif Üye
Değerli ustalarım üçgenin etrafını temizledim bugün. Biçok işaret oldunu gördüm. Birlikte değerlendirirseniz bence daha net daha doğru sonuç alırız. Saygılar.

DİVANE

Moderatör
Moderatör
Ekli dosyayı görüntüle 155004 bu resimdeki oyma içi toprakmı var içini temizleyin eğer murçla yapılmış ve en az 6cm derinlik varsa kaya dip çevresinde boşluk bakınız kapalı kuyu tipi giriş olmalı işçilik varsa oymanın içinde tek para olabilir kolay gelsin

Şirvan

Operatör
Çubuk kullanmayı biliyorsanız işiniz kolaylaşır zemin altı oda var merdivenle inilen veya kolidor sonu oda var

Sharpa

Aktif Üye
Çubuk kullanmayı biliyorsanız işiniz kolaylaşır zemin altı oda var merdivenle inilen veya kolidor sonu oda var
Şirvan ustam, çubuk tuttum, oymaya iki adım batı yönünde çapraz yaptı. İki parça taş çıkardık altı say. Orada çok fazla işaret var, karma karışık. Dolaysıyla kafam çok karışık. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Biraz daha ayrıntılı bilgi verirseniz iyi olur. Saygılar.

Sharpa

Aktif Üye
Zemin altı oda mezarların giriş tespiti zordur ya kayalarda net bi işaret bulmak gerek girişi gösteren,ya kayaların yapısına bakarak tahmin yürütmek,ya yöne göre tahmin yürütmek veya teknolojik destekle yada deneme yanılma yöntemiyle kayanın etrafını dört dönerek kas yapmak :)
Ben verdiğiniz yönlere bakarak güney batı yönünü de göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim
Ekli dosyayı görüntüle 154996
İşaretlediğiniz yer kuzey yönü üstadım. Yamaçta görünen kayalık kısımlarda çeşitli kazılar yapılmış.

Şirvan

Operatör
Üçgenin en kısa kenarı kaç cm üçgenin iç acılarından en küçük olan batıyamı bakıyor. Dere yatağında çatal yapan yerde yığma varmı bunlarin cevabini ver birşeyleri netleştirelim

Sharpa

Aktif Üye
Üçgenin en kısa kenarı kaç cm üçgenin iç acılarından en küçük olan batıyamı bakıyor. Dere yatağında çatal yapan yerde yığma varmı bunlarin cevabini ver birşeyleri netleştirelim

Ekli dosyayı görüntüle 155024

Şirvan ustam, en dar ucu batıya bakıyor. Güney ucunda ise yuvarlak var. Diğer iki uçtan farklı. Dere yatağında çatal yapan yer yok. Biraz ilerde ekin tarlaları var orada bitiyor.