keşke imkan olsada buraya bir gezi düzenleyip gitsek herp beraber...biz işin içinden çıkamıyoruz şahsen..o kadar çok bakılacak yeri varki..
orada bulduğumuz parayıda resim olarak koydum.
Ekli dosyayı görüntüle 252682Ekli dosyayı görüntüle 252683
keşke imkan olsada buraya bir gezi düzenleyip gitsek herp beraber...biz işin içinden çıkamıyoruz şahsen..o kadar çok bakılacak yeri varki..
kaç sefer gezdik sayısını hatırlamıyorum. her gittiğimizde farklı birşeye takılıyoruz. mühendisliği bırakıp arkeolog olacam en sonundaçirkin kıral Fakat zengin soylu gibi. sağlam bir kamp keşif gerekli benim fikrim elinde tutduğu asa gibi duruyor .
zahmet olmazsa ekle sende biliyorsunki boşa kürek çekiyoruz böyle belkide doğal :200: atıp tutuyoruz . tube sonra buraya link at insallah bakalım .
evet yer güzelde hep kaya gördüğün gibi...girişi bulmak mesele...kitlendik açıkcasıevet yer gayet güzel alt kısımlarda mağra olmalı girişler ve bir çok işaret var yakından bakılmalı tek gezme kayalık alan dikkatli ol güzel çekimler ve yeni vidiolarının devamı bekliyoruz joey :200:
Bahsettiğiniz yerde biri yatay diğeri dikey olmak üzere iki detay varbaktığı tarafta yuvarlak içindeki 2 rakamının olduğu yer @Meltun Dikkatini çektimi senin sistemde birde oraya bakmak gerek kesme işcilikli bir durum var fakat seçemiyoruz resimden.