Ustalar Yeraltı Görüntüleme radari almayi dusunuyorum

jeodek

Bilgili Üye
şunu belirteyim bununla sadece 3 ve 4 potlarinin tam ortasindan aşağiya inerek bilgi almiş olursun yani boşluk bu serimin tam altinda olmali nokta atişi

adem44

Bilgili Üye
Manyetometre define cihazi yani...:20:
25 metreden hangi makineyle tunel gorebilirsin manyometreyle gore biliyorsun ama sensorun demire olan tepkisi acik havada 2 3 metreden asagi olmamasi lazim programda onemli sozun kisasi profosyenellik isteyem bir sistem ama is goren bir sistem madencilikte yapi bosluk tesbitinde ben bosluk isini cozdum digerleri ilerki zamanda olmesek belki cozerim zaman gerektiriyor manyometrenin sayi degeri var dogal yapida atim 100 bu sayi deger dogal olmayan yerlerde sayi deger 300 500 yuksek deger veriyor calisma mantigi boyle kayalik alan da degerler nasil olur bunu zamanla is cozulur boyle bir sikintisi var tabi.

Son düzenleme:

adem44

Bilgili Üye
Ekli dosyayı görüntüle 218964 burdada goruntusu mavi olan yerde oklar dik oluyor bosluk oldugunda boyle oluyor daha ayrintili sekilde data kaydi yapiliyor ama baya karisik oluyor ama duvar iscilikleri woxlerle daha ayrintili belli oluyor burasi taslarla orulu tunel.

Son düzenleme:

Vatan

Bilgili Üye
kabakburgiba cihaz sart iyi veya kötü bilgide bi yere kadar süpriz olcak yerlerim varda iyi bi cihaz almam lazim

Keskingöz

Tüm Yorumlarım, Resmi Kazılar İçin Geçerlidir.
Süper Moderatör
Düşündüğünüz cihaz isimlerini buraya yazabilirsiniz arkadaşlar. Ben de sağlam bir cihaz peşindeyim ama sahada kullanan arkadaşlar avantaj ve dezavantajları sıralar ise Harika olur.

adem44

Bilgili Üye
@adem44 kullandigin cihaz ismi ne
Manyometre adem44 cıgazın ismı :) kendım yaptım marka veremıyorum ustam sadece bosluk ıcın metal ısıne daha ogrenemedım bu tıp yeraltı goruntulemele cubuk olmadan pek ıse yarıyacagını sanmıyorum boslugun sınırını bılmenız lazım odayı sınır hatlarını bılmenız lazım cunku sınırı 2 3 mtre dısından cekım yapılıyor bosluk ıcın normal bır manyo metre ısınızı gorur kanatındeyım teknolojı ekıbının manyetık sensorunu kullanarak cekım yaptım sensor teknolojı ekıbıne aıt dıgerlerını Allah nasıp ettı cabayla telefona duyarladım tabı 4 4 luk makıne olmadı ama hıc yoktan ıyıdır manyometre markası veremıyorum onların kullandıgı cekım yontemı farklı ben tek cızgı seklınde boslugun 2 3 metre dısından bosluga dogru gıdıp boslugu 2 3 metre gecerek cekım yapıyorum ya var ya yok varsa tunel seklı verır yoksa kayda almıyacak bır goruntu cıkıyor .

Vatan

Bilgili Üye
adem44 bilgi icin tesekkurler cubuklar bazı bolgelerde saf dışı kaliyor

Vatan

Bilgili Üye
Pulse induction yöntemi ile çalışan dedektör modelleri içerisinde en çok ilgi çeken marka power pulse dedektör firmasının ürünleridir. Biraz arastirma yapmak lazim