Selamünaleyküm, @
BulursamKader25 ustam ikindi namazını kıldım tekrar gittim, pazar s.teli ve alüminyum çubuk ile boşluk ve kemik testi olumlu, bu işaretlerin şekli 1.5 x 2,5 mt civarı, derinlik 2,5 mt civarı, cubuklarda neodiyum mıknatıs takılı, boşluk için küçük plastik şişe, kemik testi için Hayvan dişi kullandım, 5 yerde işaret verdi, gümüş bakır bronz ve kurşunla baktım tık yok, elime bilezik aldım, 2 yerde sol koluma vurdu sağ çubuk, daha sonra sağa doğru git gel yaptı daha sonra sol çubuğun üstünde durdu, alüminyum çubuğa neodiyum mıknatıs taktım, boş elde ve bilezikle altın sinyali var, gümüş bakır kurşun bronz da sinyal yok,
Daha sonra kağıt üstüne bilezigi bıraktım, elim bosken bilezigi hiçbirinde görmedi, resimdeki sağdaki büyük ve küçük mezar yanyana gösteren yerde küçük mezarla büyük mezarin tam birleştiği yerde altın sinyali verdi, alüminyum cubuga kurşun sürdüm, yine değişen yok altın boşluk sinyali aynı, tam boşlukta x çarpı yapıyor,
@
Mhmt82 ve kabakburgiba ustalarim, pirinç ve cam sakulu kullandım, bilezikle 72,5 cm den tuttum, 3 yere bakabildim, hepsinde 22 tur, sadece birinde 22 tur 25-34 atım yaptı, sağ elde bilezik var, bugün sadece bu kadar yapabildim, hava kararinca bıraktım, zaten güneş yoktu sabahtan bulutlu bir hava vardı, şimdi yarın veya öbür gün gittiğimde ne yapmamı istersiniz, bu bilip bilmeme meselesi değil, sizlerin yönlendirmesi ile burayı nasıl bir yöntemle çözmemi istersiniz, hani boşa kürek çekme olmasın, Allah cc razı olsun sizlerden.