Benim konuyu başlattığım görüntüler hakkında yorum yapanilirmisin görünyüler bir yümülüse aitbende 25 senemi verdim.mesleğim haritalama mühendisliği.
önce garmin vb cihazlarla şüphelendiğin yeri geniş dairesel dolaşaksın ve izleği kayıt edeceksin.
sonra surfer ile vortex ile işleyeceksin datayi.
elde ettiğin kordinatı yine cihazla bulacaksın.ama en babasını yapsan yinede birkaç metre sapıyor.
burada da çubuklar devreye giriyor.
uydu iyi %90 sonuç verir ama dediğim gibi olmak kaydı ile.
onun dışında hikayeeeeee.
Ne kullandiniz da buldunuz. Arkadas siz metre olcusunden nasil metal veya bosluk bulabilirsiniz izah edebilecekmisiniz?AYNEN KARDEŞİM SÖYLEDİKLERİNE KATILIYORUM,BENDE SON DERECE VERİMLİ KULLLANIUYORUM,AMA FORUMA BAKTIM İNSANLARI İKNA ETMEK ÇOK ZOR,HEM NEDEN İKNA EDEYİMKİ DİYE DÜŞÜNDÜM,KULLANABİLEN KULLANIYO BEN 5-6 AYIMI VERDİM HEM DOĞRU HEM DÜZGÜN KULLANABİLMEK İÇİN PROGRAMLARI,KOLAY GELE
Ustam yer alti degerini nasil olcup islediginizi soylermisiniz anlamadim.bende 25 senemi verdim.mesleğim haritalama mühendisliği.
önce garmin vb cihazlarla şüphelendiğin yeri geniş dairesel dolaşaksın ve izleği kayıt edeceksin.
sonra surfer ile vortex ile işleyeceksin datayi.
elde ettiğin kordinatı yine cihazla bulacaksın.ama en babasını yapsan yinede birkaç metre sapıyor.
burada da çubuklar devreye giriyor.
uydu iyi %90 sonuç verir ama dediğim gibi olmak kaydı ile.
onun dışında hikayeeeeee.