S sef_er Operatör Katılım 3 Şub 2014 Mesajlar 1,311 Tepkime puanı 10 Puanları 0 Yaş 53 7 Ara 2018 #49 Konuşmak nafile, gonul altin ister, yazmak nafile, aşka geldim, tartismak nafile İrbas32 Son düzenleme: 7 Ara 2018
ZİKRULLAH Engellendi Katılım 12 Kas 2018 Mesajlar 502 Tepkime puanı 6 Puanları 0 7 Ara 2018 #50 sef_er' Alıntı: ZİKRULLAH ya yapma bana boyle hayir kalpten degilden aklımdan korkarım, 1 kg yeter yarabbim sukur Genişletmek için tıkla ... Yaptım ustam birkaç hafta içinde haber bekle benden GERMO ve kapanan konuda konuştuğumuz destek veren ustalar da bana ulaşsın
sef_er' Alıntı: ZİKRULLAH ya yapma bana boyle hayir kalpten degilden aklımdan korkarım, 1 kg yeter yarabbim sukur Genişletmek için tıkla ... Yaptım ustam birkaç hafta içinde haber bekle benden GERMO ve kapanan konuda konuştuğumuz destek veren ustalar da bana ulaşsın
S sef_er Operatör Katılım 3 Şub 2014 Mesajlar 1,311 Tepkime puanı 10 Puanları 0 Yaş 53 7 Ara 2018 #51 ZİKRULLAH Alparslan hazir ve naziriz. Nokta - Nun.
ZİKRULLAH Engellendi Katılım 12 Kas 2018 Mesajlar 502 Tepkime puanı 6 Puanları 0 7 Ara 2018 #52 sef_er' Alıntı: ZİKRULLAH Alparslan hazir ve naziriz. Nokta - Nun. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah abi diğer gönüldaşlarada ulaşalım inşallah
sef_er' Alıntı: ZİKRULLAH Alparslan hazir ve naziriz. Nokta - Nun. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah abi diğer gönüldaşlarada ulaşalım inşallah
karakus1 Aktif Üye Katılım 5 Eyl 2018 Mesajlar 111 Tepkime puanı 90 Puanları 7 7 Ara 2018 #53 MTA Genel Müdürlüğü maden teknik aramanın sayfasından. uyduyla yeraltı görüntüsü hakkında. merakınızı giderir umarım
MTA Genel Müdürlüğü maden teknik aramanın sayfasından. uyduyla yeraltı görüntüsü hakkında. merakınızı giderir umarım
S sef_er Operatör Katılım 3 Şub 2014 Mesajlar 1,311 Tepkime puanı 10 Puanları 0 Yaş 53 7 Ara 2018 #54 karakus tsk ustam, ama ben inanmıyorum, nasa da bir tanıdığım var, topragin 50 m altini görebiliyorlar, isteyene xxx usd ye baktirabilirim, koordinati verin parayi yatirin diyecem mayhem beni afaroz edecekkahkaha Son düzenleme: 7 Ara 2018
karakus tsk ustam, ama ben inanmıyorum, nasa da bir tanıdığım var, topragin 50 m altini görebiliyorlar, isteyene xxx usd ye baktirabilirim, koordinati verin parayi yatirin diyecem mayhem beni afaroz edecekkahkaha