Metalicvoice
Operatör
Yalannnn...Bu işi yapan çok iy bir hacker rus uydusundan alıyor görüntüyüde
Yalannnn...Bu işi yapan çok iy bir hacker rus uydusundan alıyor görüntüyüde
Sadece bağımlılık yapmıyor adam öyle alışıyorkki diyor sahaya neden çıkayım bilgisayardan tespit edeyim gidip malzeme bulayım. Her baktığı yerde bir iki oda bir kaç tünel diyor tamam zengin oldum. Araziye gidince kazmayı vurduğunda anlıyorki bu iş hayalden ote gıtmez diyip defineden soğuyorbu işin hacer lıkla felan ilgisi yok . surfer diye bir program var . uydudan alınan koordinat dizilimini surfer a yukluyorsun. onunda belli filitreleri var. bir dönem bende hobi olarak ilgilenmiştim. bilinen bir iki tümülüsde denedim bana göre basarılı. bu program altını felan göstermez tünel oda tarzı alanları görebilirsin bana göre. ama saha da denemedim.isteyen internetten surfer programını arastırabilir. ama bagımlılık yapıyor bilginiz olsun )))
Ne varmis cok merak ettim bu uydudan bakanlardan rica etsekte digiturkun mac yayinlarinda kullandigi sifreli yayin sifrelerini de uydulardan servis etseler.Bizim köyde biri daha dedi uydudan baktırdım benim evin önünde var inanmadım cihazla baktırdık gerçekten varmış 15 mt civarı yinede uydu işini yabana atmayın usta ?
Yeraltındaki gazlara gitme durumu varBizim köyde biri daha dedi uydudan baktırdım benim evin önünde var inanmadım cihazla baktırdık gerçekten varmış 15 mt civarı yinede uydu işini yabana atmayın usta ?
Hangi cihazla baktırdın 15 mt var dediBizim köyde biri daha dedi uydudan baktırdım benim evin önünde var inanmadım cihazla baktırdık gerçekten varmış 15 mt civarı yinede uydu işini yabana atmayın usta ?
İnanmayın böyle şeylere gazları görebilselerdi koca gemileri boşuna yapmazlardı uyduyu kullanırlardı. O baktıpta gördüğünü idda edenlerin kendi gazları inmiyor ki başka gaz görsünler.Yeraltındaki gazlara gitme durumu var
Vallahi ustam okm getirip baktık bakan var dediHangi cihazla baktırdın 15 mt var dedi
Ne var dedi onu da soyleyin. Sonra acilmis da dogrulanmis mi?Vallahi ustam okm getirip baktık bakan var dedi