Yok usta açamadılar jandarma bastıNe var dedi onu da soyleyin. Sonra acilmis da dogrulanmis mi?
Yok usta açamadılar jandarma bastıNe var dedi onu da soyleyin. Sonra acilmis da dogrulanmis mi?
Kendi bahcesinde mi jandarma basti, hadi ordanYok usta açamadılar jandarma bastı
Uzta zelamlar . Cok guldum bu lafina uztam uztam kac yil okudun zenKendi bahcesinde mi jandarma basti, hadi ordan
Aynen uztam hayel goruyorlar sakin kimse bulasmasinSadece bağımlılık yapmıyor adam öyle alışıyorkki diyor sahaya neden çıkayım bilgisayardan tespit edeyim gidip malzeme bulayım. Her baktığı yerde bir iki oda bir kaç tünel diyor tamam zengin oldum. Araziye gidince kazmayı vurduğunda anlıyorki bu iş hayalden ote gıtmez diyip defineden soğuyor
Uydu isi yalan kimse inanmasinKendi bahcesinde mi jandarma basti, hadi ordan
Ilkokul dahil mi?Uzta zelamlar . Cok guldum bu lafina uztam uztam kac yil okudun zen
Vallahi ustam bir gece kepçeyi koymuştu 3-4 metre inmişti ??Kendi bahcesinde mi jandarma basti, hadi ordan
Usta şifreler bendeNe varmis cok merak ettim bu uydudan bakanlardan rica etsekte digiturkun mac yayinlarinda kullandigi sifreli yayin sifrelerini de uydulardan servis etseler.
Ustam bu harika, korona bitsin de guzel maclarda seni rahatsiz ederimUsta şifreler bende
Evde internet olduğu sürece dünyada ki hemen hemen tüm mac lar ücretsiz ???
Ustam uygulama var.Ustam bu harika, korona bitsin de guzel maclarda seni rahatsiz ederim