X XXXzzz Yeni Üye Katılım 2 Kas 2020 Mesajlar 15 Tepkime puanı 7 Puanları 1 2 Kas 2020 #37 Ustalarim bu resmi uydudan attilar guya 3 harfliler ordaymis bana bulasmayin dediler . Bende korktum bunu gorunce.
Ustalarim bu resmi uydudan attilar guya 3 harfliler ordaymis bana bulasmayin dediler . Bende korktum bunu gorunce.
Z Zaza16 Aktif Üye Katılım 5 Ara 2019 Mesajlar 110 Tepkime puanı 47 Puanları 5 2 Kas 2020 #38 Smokin' Alıntı: Usta şifreler bende Evde internet olduğu sürece dünyada ki hemen hemen tüm mac lar ücretsiz ??? Genişletmek için tıkla ... Kanal şifresi mi var yoksa internetten mi link buluyorsun . Kanal sifresi varsa paylaşabilir misin
Smokin' Alıntı: Usta şifreler bende Evde internet olduğu sürece dünyada ki hemen hemen tüm mac lar ücretsiz ??? Genişletmek için tıkla ... Kanal şifresi mi var yoksa internetten mi link buluyorsun . Kanal sifresi varsa paylaşabilir misin
mayhem Co Admin Co Admin Katılım 18 Eki 2015 Mesajlar 5,822 Tepkime puanı 5,482 Puanları 24 2 Kas 2020 #39 Bu Tarz Konular yasaklanmıştır bilginize . Konu Kapatılmıştır Tekrarı yada ısrarla açmayınız bu konuları uyarıdır . Herkeze iyi forumlar dilerim .
Bu Tarz Konular yasaklanmıştır bilginize . Konu Kapatılmıştır Tekrarı yada ısrarla açmayınız bu konuları uyarıdır . Herkeze iyi forumlar dilerim .