Ş
şisel
Misafir
Yerinde bir konu olmuş..uyarilar icin tesekkürler usta
Nereden biliyorsunuzki,Degerli adminler artık konu kapatma, yorum sansürleme gibi kritik faktörleri tek kişinin yapamamasını istiyorum. En aşagı 2 veya 3 admının ortak kararlarıyla bu işlemlerin yapabilmesi sitenin tarafsızlıgını guvenıni arttıracagına ve cok yararlı olacagı kanatindeyım. Az önce yine bir admin kendi kafasına gore konu kılıtledı.
Her ne olursa olsun tek kişiye verilmemesi kanatındeyım.Nereden biliyorsunuzki,
her adminin yada modun kafasına göre konu kilitlediğini?
Nereden biliyorsunuz ki mesela daha önceden yönetim tarafından daha önce karar alınmadığını.
Konu sitenin hedeflemediği başka bir yöne doğru alırsa,
3 veya 5 kişiyede gerek duyulmaz,
o anlık site yetkilisi konuyu kilitler ve içeriye bildirimini yapar.
Sen nerden bildin kafasina göre kilitlediğini Sen musteri ol verilen kararlar tartışılir ve sonuca bağlanir onerin için teşekkürler kurbanımDegerli adminler artık konu kapatma, yorum sansürleme gibi kritik faktörleri tek kişinin yapamamasını istiyorum. En aşagı 2 veya 3 admının ortak kararlarıyla bu işlemlerin yapabilmesi sitenin tarafsızlıgını guvenıni arttıracagına ve cok yararlı olacagı kanatindeyım. Az önce yine bir admin kendi kafasına gore konu kılıtledı.
Ustam Kaç para bu admınlık ?veya nasıl olunuyor ?Sen nerden bildin kafasina göre kilitlediğini Sen musteri ol verilen kararlar tartışılir ve sonuca bağlanir onerin için teşekkürler kurbanım
Senin bir sikıntin var hedefine ulaşmak üzeresinUstam Kaç para bu admınlık ?veya nasıl olunuyor ?
Güzel kardeşim,guzel agabeyım adam gibi soru sorduk .Senin bir sikıntin var hedefine ulaşmak üzeresin
Ustalik ve edep parayla satin alinmaz kişinin karekterinde vardır kurbanım
Adminlerin bile ceza aldiği bir ortamda haksizlik oldugunu düşünmüyorum arkadasım.normal uyenin goremedigi ortamda konular tartisilir.uygun görulurse kapatilir..Her ne olursa olsun tek kişiye verilmemesi kanatındeyım.
Sen şuan ne istiyorsun arkadasim sorun bey.. belki davanda haklisindir.Güzel kardeşim,guzel agabeyım adam gibi soru sorduk .
Yazdıgın cevaba bak. Bir admin olarak benı bilgılendırecegın yerde üstü kapalı laf sokmaya calısıyorsun .lütfen bıraz ciddi olalım.
Canim kardeşim sen admiiğin parayla satın alındığıni nerde duydunGüzel kardeşim,guzel agabeyım adam gibi soru sorduk .
Yazdıgın cevaba bak. Bir admin olarak benı bilgılendırecegın yerde üstü kapalı laf sokmaya calısıyorsun .lütfen bıraz ciddi olalım.
Sana ana avrat söveyim mi ?yoksa adam olup yorumunu duzeltecek misin ? Şu uslubunuzu düzeltin cok gerildim . bunu bide yüzüme söyleseydın o zaman görürdün karakterin kimde oldugunu !Senin bir sikıntin var hedefine ulaşmak üzeresin
Ustalik ve edep parayla satin alinmaz kişinin karekterinde vardır eğer parayla satin alinsaydi seni satın alirdik bizim dilmiizde konuşurdun kurbanım