timur964
konularim
Ekli dosyayı görüntüle 203786 vay be buda varmişşşşşşşşşşşş:20:
ustam bu resmin 3 metre sağından çekilmiş orjinal hali varmı ?Ekli dosyayı görüntüle 203785 @kabakburgibaAZ SİLKELENDİM BU NİŞ ÇIKTI USTA:322:
ne silkelenmişin be ustam bundan benim bile haberim yok..Ekli dosyayı görüntüle 203785 @kabakburgibaAZ SİLKELENDİM BU NİŞ ÇIKTI USTA:322:
kabakburgiba ustam bu anlatımda birz karışık hele bir daha anlatsan üstten girmeyin tuzaklı tünelden gelinmi der kendisi.Ekli dosyayı görüntüle 203784mehmet efendi yalnız yaşayan biri değildir bence.görünürde 2 kişi daha var.dahada olması gerek.biri kuru kafa. yerde yatar.diğeri b aya uzun sakallı,o bir yeri gözetler.o eğri arkadaşın olduğu kaya,nın tam karşısı uzak tarafını inceledinmi.ya önundeki düzlük,yada karşıki tepe.
srks tarafdaki tarladaköyluçapa yapiyorduyururken çektimtesadufen cepheden yok ustam yinede az kariştirayimustam bu resmin 3 metre sağından çekilmiş orjinal hali varmı ?
ne yumurtasi be sen hepten şaşirdinşekil ve isimler mevcut ordan sor çalişmadiğim yerden sormaevet ustam.yumurta şeklindeki alan neydi hatırlayamadım dir yandan @kabakburgiba ustanın diyeceklerinide merak ediyorum.bakalım nasip.