hades40
Bilgili Üye
Öncelikle cok teşekkür ederim. Peki bu kapak taşı çekemiyoruz yani iki traktör denedi beraber yine cekemedi. Kırip parcalayip yada patlatip mi alsak ordan. Kapak kalkmayinca altini kazamiyoruz mağlumErezyona uğramış olma ihtimalinide koyarsan 3.30 yeterli olur tam altına çalış...
Kardesim burasi hatay degil. Yorumun icin cok tesekkürler. Şuan musait degilim de musait olunca daha detayli resim paylasicam. Ozamanda bilgilerinize ihtiyacim olacak. Kapagin etrafini kazdigimiz halde iki traktor cekemedi. Remork ici kadar buyukluguBurası hatay avcı daha bugün geldim mersinden sen niye yeri benimle paylaşmadin dostum. Neyse sağlık olsun.Bu dolmen mezar tipine benziyor.o mudur tam bilemem çünkü bu dolmen mezarlar antik pve paagan dinlerinin olduğu vakit yanı taş devri yanlış değilsem ama bu ayak ve tabanca ise özellikle ermeni .Killikya krallığı yanı.o yüzden terettüt ettim.ortak bir işaret ise sunak olması.Yapman gereken kapak dediğin taşın önünü iyice çalış altı boşa çıktığında traktör ile çek kendiliğinden oluk tasindan ayrılır. Otoban da çok ihbar olur o tarafta bilgin olsun .
Dikkatli ol iyi çalışmalar. Sen 5 metre ın o kaayanin. Altından
Allahü teala razı olsun. Benim yukledigim resim ve videolarda sorun var galiba. Dünde açılmoyor dedi bir arkadaş yeniden eski fotograflardan 1 kaç tane yükledim. Siz yazdıklarimdan ve o birkac fotograftan yola cıkarak bir yorum yaparsanız cok sevinirim. Daha detayli resimleride en kısa zamanda yuklüycem.Daha videoyu izlemedim.kardesim.yarin sabah bakip inceleyip Allahin izniyle bilgim kadariyla biseyler anlatirim insallah...
Kardeş geçen birisi daha tabanca var dedi. Ben göremedim. Senin tabancaya benzettigin resm hangisi bana atarmısın rica etsem. Birde taş çekince kendiliginden oluk taşından ayrılır demissin ya anlamadım onu. Olugun oldugu yerden mi ayrilir taş. Eger oyleyse 4tane oluk var ama. Yeni resimleri bi yüklesem daha iyi anlaticamda şimdi resim bekliyorum arkadaştan.Burası hatay avcı daha bugün geldim mersinden sen niye yeri benimle paylaşmadin dostum. Neyse sağlık olsun.Bu dolmen mezar tipine benziyor.o mudur tam bilemem çünkü bu dolmen mezarlar antik pve paagan dinlerinin olduğu vakit yanı taş devri yanlış değilsem ama bu ayak ve tabanca ise özellikle ermeni .Killikya krallığı yanı.o yüzden terettüt ettim.ortak bir işaret ise sunak olması.Yapman gereken kapak dediğin taşın önünü iyice çalış altı boşa çıktığında traktör ile çek kendiliğinden oluk tasindan ayrılır. Otoban da çok ihbar olur o tarafta bilgin olsun .
Dikkatli ol iyi çalışmalar. Sen 5 metre ın o kaayanin. Altından
Tamam bi araştırayım kardeş Allahü teala razı olsun@Avcı. Üstadım o kayayı ikiye ayırmanın tek yolu AKFİL netten bir araştır maliyet olarakta uygundur..