Dedektorburada Banner Mobile

videoyu izleyin arkadaslar ustalar

Dedektorburada Banner Mobile

sarıkayalar

Bilgili Üye
ustalar oymanin 70 santim ilerisi olan yer buyuk taslar la başki verilmis orasi kapak olma ihtimali varmi
Tavan orası giris altta 1.5 mt ister tavandan ister giriş ten girişte su beklemez kaydırak gibidir kolay gele

Pscyhe

Engellendi
Kirec cozuculer porcozle..dokersin suphelendigin yere asirir kopururse horasindir..bosluk sesi icinde tahta tokmak al bir tane bir normal kayada birde boslukta dene ses farkindan anlarsin...sunak super mezarida guzeldir iyi malzeme vardir..video olayi guzel olmus senden ricam resimde ekle video gibi olmaz resim..her baktigimda yada kafama bisey takildiginda videoya donus yapamiyorum..sen bence birazda resimle detaylandir..

çaylak2

Member
Ekli dosyayı görüntüle 137765Ekli dosyayı görüntüle 137765Ekli dosyayı görüntüle 137766
Tavan orası giris altta 1.5 mt ister tavandan ister giriş ten girişte su beklemez kaydırak gibidir kolay gele
Sarikayalar usta giris altta derken alt tarafi ucurum

çaylak2

Member

çaylak2

Member
Kirec cozuculer porcozle..dokersin suphelendigin yere asirir kopururse horasindir..bosluk sesi icinde tahta tokmak al bir tane bir normal kayada birde boslukta dene ses farkindan anlarsin...sunak super mezarida guzeldir iyi malzeme vardir..video olayi guzel olmus senden ricam resimde ekle video gibi olmaz resim..her baktigimda yada kafama bisey takildiginda videoya
donus yapamiyorum..sen bence birazda resimle
detaylandir..
fotoraf var usta cokta ben biraz acemiyim nasil yapcami bilmiyorum guvenilir arkadas da yok yanimda tek sayilirim

timur964

konularim

sarıkayalar

Bilgili Üye
Ekli dosyayı görüntüle 137768
Senin oyma burdaysa mezarın burası çünkü uçurum olması bişey değiştirmez

Pscyhe

Engellendi
Ekli dosyayı görüntüle 137771 isaretledigim 2 alanida kontrol edip bosluk tespit etmeye calisin..sarikayalar ustamin dedigi kayada dikat cekici orayada bakmanizda fayda var.

çaylak2

Member
Ekli dosyayı görüntüle 137770 ustalar cizdigim yer toprak altindaydi bosalttik buyuk tas cikti tas ve tas kirildi tasin altindan kaya cikti ana kaya yani o kaya dere gibi oldu

timur964

konularim
Ekli dosyayı görüntüle 137773okun olduğu yeri sakın es geçme

sarıkayalar

Bilgili Üye
Ekli dosyayı görüntüle 137770 ustalar cizdigim yer toprak altindaydi bosalttik buyuk tas cikti tas ve tas kirildi tasin altindan kaya cikti ana kaya yani o kaya dere gibi oldu
Giriş olabilecek iki yer var biri benim gösterdiğim yer diğeri senin çizdiğin çizginin sağ ucu kolay gele kayadan içeri giren aşağı değil

çaylak2

Member
Ekli dosyayı görüntüle 137774 giris orasi mi yan.g. usta oyma tam uste cizdigim yerde
Ekli dosyayı görüntüle 137768
Senin oyma burdaysa mezarın burası çünkü uçurum olması bişey değiştirmez