Çok güzel bir tespit kanaatimce bir sol el tırnakları bile yapmışlar. Baş parmak ile işaret parmağı arasında bir daire. Üstadlarım da baksın İnşaEllah yanılmıyorumdur.SelametleBulursamKader25 ustam bana En soldaki küçük parça dan başlamak kaydıyla sağa doğru yukarı çıkan merdivenlere benziyor.Telefondan bu kadar görebildim bilgisayardan bakıp çizerim.
Üstadım bu yılan aynı zamanda omega yapmış olamaz mı sizce? Bu yılanın kafası ile kuyruğu aynı yöne bakıyor ve yılanın dili de kuyruğu da çatal yapıyor kanaatimce 2 ya da 4 ayrı yerde güzel mal var. Bu yönde de bakmakta fayda var hayırlı olsun. SelametleDikkat çekmek istediğim 2 tane husus var burada:
1- kafa kısmı neden gövdesinin altında..? bu aykırı bir durum.
2- Ya derede D şeklinde bir bir oluşum var yada malı suyun döküldüğü yerde.
İki alternatife de bakmak lazım.
Kolay Gelsin.
Allah cc muvafak eylesin. Amin.
Ekli dosyayı görüntüle 138548
Yok yanılmıyorsun ustam.Çok güzel bir tespit kanaatimce bir sol el tırnakları bile yapmışlar. Baş parmak ile işaret parmağı arasında bir daire. Üstadlarım da baksın İnşaEllah yanılmıyorumdur.Selametle
Üstadım aklıma iki düşünce geliyorYok yanılmıyorsun ustam.
O daireyi bende gördüm.
Lakin parmaklararasında olduğunu farketmedim.
Siz yazınca uyandım..
Entresan oldu görmem de
Affınıza sığınarak yazıyorum:
Ekran başında biraz uyuşmuşum.
şöle kolumu bacağımı açarak bir gerinme hareketi yaptım.
Bu arada yarım metre kadar daha ekrandan uzaklaştım.
Baktım orada bir daire var.:3:
Müşteri geldi. Sonra unuttum başka konulara baktım.
Parmaklar arasındaki bu daire bize ne demek istiyor?
Gizemlerden birisi ve önemlisi bu olsa gerek..
Farz oldu artık;Üstadım aklıma iki düşünce geliyor
1- dünya avuçlarımın içinde diyor
2- eliyle konu sahibine dünyayı sunuyor ( tabii ben şahsen ahireti tercih ederim o ayrı bir konu )
Amma yılanı geçebilirsen diyor. Bu durumda yılana bakıyorum. Kıvrım var, boğum var, dil var ki hem de çatallı, en tehlikelisi de pul var ve kabartma. Yani
zehir tuzak ve ölümü simgeleyen ne varsa üzerine işlenmiş. Amma buna değer mi bilmem.
Korkmaya devam et.Ustalar hakikaten korkutuyorsunuz Zaten iki gundur yazilanlardan tansiyonum tavan yapti,ruyama girdi simdide yilan diyorsunuz,pul,dil,çatal,tuzak,zehir eyvah eyvah. Bu arada yoruk yapan yardimci olan herkesd sonsuz tesekkurler..