evet hocam biz hayvan barınağı olarak kullandık dedem ve nenem sağken babamın dedesi bu işarelerin olduğu yerde yaşarmış sonradan buranın üstüne kendilerine yeni akid ev inşa etmişlerBu kapı neden konulmuş? mağara hayvan barınağı gibi birşey olarakmı kullanılıyor? Ekli dosyayı görüntüle 226979
yaman hocam bende size katılıyorum hemde maldışarda ve derinde duvarları dediğiniz gibi bir cihazla kontrol ettik ama amatörce bilmiyorum bu evlerbir birlerine geçişli evlermiş anladığım kadarıyla farklı yakın evlerde de el işareti ve çeşitli yazıların olduğunu duydum buda oluyorki bunla aynı inanca sahip ve birbirleriyle bağlantılı ama bu geçişler sonradan müsllümanlar tarafından kapıtılmış yerleri belli ama geçişler bildiğiniz kapılar örülmüşBurasi ahin yapilan yer,yapman gerken al eline bir dedektor zemini duvarlari tara varmi bak uc bes birseyleri,birde iyi koturol et duvarlari bosluk ara gecis varmi incelemeye deger.birde disaridan resimle guzelce vardir yakinlarinda degerli mezar unutma butur yerlerin Mali disarda olur Burasi ahin icindir.
kesinlikle gizemli bişeylerin döndüğü kesin zaten bizi korkutan ogüzel mağara incelemek isterdim şahsen
burada gizemli işler döndüğü belli