akıltopağı
Operatör
O değil ustam da buradan bütün bu işlerle uğraşan arkadaşlara diyorum tılsım diye birşey yok, gece asla çalışmayın. Bu yeterli olur.Hay maşaallah.
O değil ustam da buradan bütün bu işlerle uğraşan arkadaşlara diyorum tılsım diye birşey yok, gece asla çalışmayın. Bu yeterli olur.Hay maşaallah.
Üstad deme öyle. Yaşanılmış onca olay var. tılsım büyü veya başka başka her neyse ya bunların anlamları farklı yada başka başka şeyler .O değil ustam da buradan bütün bu işlerle uğraşan arkadaşlara diyorum tılsım diye birşey yok, gece asla çalışmayın. Bu yeterli olur.
Evt bilgi istiyoruz sses seda yok galabalık mı yapiyoz acep buralarda..Üstad deme öyle. Yaşanılmış onca olay var. tılsım büyü veya başka başka her neyse ya bunların anlamları farklı yada başka başka şeyler .
Forum da mı tılsımlı yoksa ?Tılsım büyü ve diğer şeyler var
Büyü var. Diğer dediklerin yalın ateşten yaratılan ters ayaklı yaratıklara onlarda var, tılsım belki de bir vesvesedir ürkek kalplere.Tılsım büyü ve diğer şeyler var
Kuru derenin üzerlerini gez orada sal taşı ara, bulamazsan başka yöne yönlendiririm.Mirkut ustam kuru derede değilde akan derenin yanında düz bir alanda özenle yapılmış masa büyüklüğünde bu taş var.Ekli dosyayı görüntüle 278175
Ustam arazinin her yerini yıllarca dolaştım tek sal taşına benzer taş bu. Birde şelale in orada var başka yok.Kuru derenin üzerlerini gez orada sal taşı ara, bulamazsan başka yöne yönlendiririm.
bravo @akıltopağı gardaşım bize böyle gözü kara lazım; bende hep tek dolaşıyorum, en ıssız dere dağ ova farketmez tek tabanca devam inşallah........Çok sağol ustam bir annemi üzmekten korkardım, öldü. Birde allahtan korkarım. Hüvel baki.yemişim yılanını.
Ozaman şelalenin orda oval yada yuvarlak çanak gibi oyuk, birde siyah faş dikkatini çektimi.Ustam arazinin her yerini yıllarca dolaştım tek sal taşına benzer taş bu. Birde şelale in orada var başka yok.