Kamhi Leonard
PiSaGoR
Sende oylesin firatim sende baş tacisin kardeşim mehmet82 ustayı pek animsayamadim @iyi usta ve senin adına çok sevindim tekrar tebrik ederimAllah razı olsun kardeşim cansın
Sende oylesin firatim sende baş tacisin kardeşim mehmet82 ustayı pek animsayamadim @iyi usta ve senin adına çok sevindim tekrar tebrik ederimAllah razı olsun kardeşim cansın
Nerdesin kardeş çayada gelmez oldunSende oylesin firatim sende baş tacisin kardeşim @mehmet82 ustayı pek animsayamadim @iyi usta ve senin adına çok sevindim tekrar tebrik ederim
Teşekkür ettim ustam .. saolasin ..Sende terfi yapmis in sanadahayırlı olsun :23:
Bu sıra biraz yoğunluk var en son çanakkale depremindeNerdesin kardeş çayada gelmez oldun
ustam şu uydu işini bi çözmemiz lazım.kıytırık işler olmuyor. bi yere ya okul yapmamız lazım,yada yol veya çeşme,hayır işi.Bu yil cok kamp cadir kuran olur usta secimlerden sonra kimse kalmaz sezon acilir benim fikrim bu yonde .
ustam şu uydu işini bi çözmemiz lazım.kıytırık işler olmuyor. bi yere ya okul yapmamız lazım,yada yol veya çeşme,hayır işi.